Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Sírius

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

He llevat uns quants enllaços en vermell de la secció vegeu també i no acab d'entendre el format de punts i subpunts que hi ha a partir de l'enllaç a Eratòstenes. Si hi ha informació important, hauria d'anar a dins el text i si hi ha enllaços externs significatius, aquests haurien d'anar a l'epígraf corresponent. A la secció vegeu també jo hi deixaria només els dos o tres articles estretament relacionats amb aquest i que no haguessin sortit ja al text. Pau Cabot · Discussió 18:25, 3 oct 2014 (CEST)

Ara he vist que prové directament de :es i que allà està a l'apartat d'enllaços externs ... Pau Cabot · Discussió 18:41, 3 oct 2014 (CEST)
Exacte! com que contenia textos antics, m'ha semblat que tenia prou valor com per deixar-ho, però com bé dius és millor referenciar-ho en l'article.--Manlleus (disc.) 21:19, 3 oct 2014 (CEST)
Fet Fet! Ho he redactat com a nota en l'apartat de Etimologia i noms.--Manlleus (disc.) 22:24, 3 oct 2014 (CEST)
Bona feina, Manlleus. Pau Cabot · Discussió 22:39, 3 oct 2014 (CEST)
@Amadalvarez: Responen-t'he a la teva pregunta, no tens més que raó, però ja hi ha un Viquiprojecte per donar resposta a la manca de profunditat dels articles d'astronomia, consta de diverses fases, el sistema, l'astre i llavors els planetes, però tan sols ens trobem en l'article principal si bé encara no he començat a millorar l'article del nostre astre aviat ho faré, tinc previsió abans de fi d'any en fer-ho. Segur superarem els 125k de Sírius. Endavant si hi ha algun interessat a col·laborar i així avançar més ràpidament!--Manlleus (disc.) 15:12, 10 oct 2014 (CEST)
@Manlleus: M'alegra el que dius. La frase només volia ser una provocació, però veig que ja esteu per la labor. Ja friso per poder votar-la. Felicitacions !!--amador (disc.) 20:23, 10 oct 2014 (CEST)
@Amadalvarez: Doncs moltes gràcies!--Manlleus (disc.) 20:51, 10 oct 2014 (CEST)