Viquiprojecte:Comportament organitzatiu UJI

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Comportament organitzatiu
Universitat Jaume I Curs 2014-2015

Benvinguts al Viquiprojecte Comportament organitzatiu UJI. Aquest és un Viquiprojecte docent coordinat per Immaculada Beltrán Martín, professora de l'assignatura Comportament organitzatiu, Assignatura amb codi AE1038 del Grau en Administració d'Empreses la Universitat Jaume I, amb el suport d'Amical Wikimedia El projecte es duu a terme durant el curs 2014-2015.

Context[modifica]

Per tal d'afavorir l'assimilació dels continguts del temari de l'assignatura i estimular l'explicació en llenguatge natural dels mateixos, es proposa als estudiants col·laborar amb la Viquipèdia, proposant nous epígrafs relacionats amb la matèria de l'assignatura.

Objectius[modifica]

  1. Conèixer els conceptes bàsics relacionats amb la gestió de la qualitat, per facilitar el seguiment dels temes introduïts en els mòduls de l'assignatura.

Llista d'articles a crear i/o ampliar[modifica]

Aquí teniu el llistat d'articles que es poden crear i/o ampliar. Seleccioneu el tema que més us agradi i poseu el vostre nom, nom d'usuari i idioma en què treballareu.

exemple:


Calendari[modifica]

  • 2 d'octubre de 2014. Sessió de formació wiki
  • 6 d'octubre de 2014. Sessió de formació de cerca d'informació en bases de dades UJI.
  • 11 de novembre de 2014: Data límit primera avaluació
  • 2 de decembre de 2104 : Data límit entrega

Mentors[modifica]

Teniu problemes per editar la Viquipèdia? No sabeu com es posen les negretes, com formatar una taula o com afegir una referència? Mireu l'Ajuda, però si tot i així no us aclariu, contacteu amb un Mentor. Els mentors són voluntaris experimentats que estan disposats a ajudar als editors novells. Cliqueu aquest enllaç per contactar amb un mentor de manera aleatòria: Contacta!

Ajuda[modifica]

Enllaços externs[modifica]