Viquiprojecte:Mapes de localització en SVG

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Drecera:
VP:SVG

Procureu llegir-ho tot. Si no enteneu alguna cosa, pregunteu-ho a la pàgina de discussió.

Descripció i objectiu[modifica]

Aquest viquiprojecte té com a objectiu coordinar la feina a fer pel canvi d'imatges de localització de municipis de PNG a SVG (vectorials).

Participants[modifica]

Si voleu participar activament en aquest Viquiprojecte, apunteu-vos aquí amb el codi * ~~~. Sobretot: indiqueu a la llista de sota quines són les comarques que estigueu en procés de fer.

Nom de les imatges[modifica]

Les imatges aniran anomenades de la manera següent per tal de no tenir problemes amb les infotaules dels municipis. Per exemple:

Localització del Pinell de Brai respecte de la Terra Alta.svg
Localització des Migjorn Gran respecte de Menorca.svg
Localització d'Eivissa respecte de les Pitiüses.svg

Categoria[modifica]

Quan pugeu les diferents imatges a Commons, a banda d'indicar-hi la llicència amb què les publiqueu, categoritzeu-les de la manera següent:

[[Category:Maps of <--Nom de la comarca en català-->]]

Municipis de Catalunya[modifica]

Comarques (sud-)catalanes pendents i plantilles[modifica]

Descarregueu aquí les plantilles per a mapes municipals de les comarques de Catalunya (canvieu l'extensió del fitxer de PDF a RAR després de descarregar-vos-el!!!).

Signeu a la dreta de les comarques que estigueu en procés de fer (sobretot si el procés de fer-les és costós). Elimineu la comarca de la llista un cop n'hagueu pujat totes les imatges a Commons.

Comarques (sud-)catalanes en procés[modifica]

Comentaris[modifica]

  1. El poble de Montclar és un agregat d'Agramunt, que en l'anterior no estava agregat crec jo, per això jo simplement he creat el d'Agramunt respecte l'Urgell i el que existia abans ja és farà respecte d'Agramunt en tot cas i no respecte de l'Urgell. --KRLS , 22:21, 20 oct 2007 (CEST)
Correcte. El que passa és que el seu cas no ha de ser tractat quan parlem de "municipis de Catalunya", evidentment, sinó que l'article hauria de rebre, d'aquí a un temps, una plantilla especial per a pobles que no disposen de municipialitat (en la qual diguéssem "poble del municipi X", i no pas com ocorre ara, que tenim "municipi de la comarca Y", cosa que confon). Tot plegat demanaria un viquiprojecte nou (el qual crec que no ens podem permetre si abans no tenim mig enllestits tots els municipis). De tota manera, discrepo de l'ús de la plantilla "Infotaula del municipi català" i aposto per una solució com la que es va adoptar en l'article de Beniaján. Altrament, el mapa actual de moment ja està bé com està. Salutacions. → ebrenc · 13:58, 24 oct 2007 (CEST)