Viquiprojecte:Natació

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Objectius Principals[modifica]

Actualització constant[modifica]

Degut a que alguns articles han de mantenir-se en constant renovació, les pàgines s'hauran de ser revisades constantment (aproximadament 3 mesos). Aquestes pàgines són les d'esportistes en actiu, les de futurs campionats i les de rècords, a excepció de les que siguin rècords d'un campionat en concret . Es considera més important la revisió d'aquestes pàgines que la creació de noves.

Esportistes[modifica]

Millorar i actualitzar les pàgines ja creades i redactar-ne pels principals esportistes. En cas de natació els plusmarquistes mundials (WR), en salts i natació sincronitzada, els medallistes en els últims mundials i jocs olímpics. En el cas del waterpolo les pàgines de les principals seleccions mundials. (Afegir a la llista els ja realitzats)

Campionats[modifica]

Crear, millorar i actualitzar les pàgines corresponents dels principals tornejos i de cada edició, detallant cada prova (com model es pot seguir el mundial de 2013). (Afegir Fet Fet! a la llista )

Plantilles[modifica]

Crear plantilles de navegació per relacionar els articles d'un mateix torneig o entre els tornejos organitzats per la mateixa organització. Per veure alguns exemples clicar aquí

Rècords[modifica]

(Afegir Fet Fet! a la llista )

Crear les pàgines amb el llistat dels rècords de cada continent

I dels principals campionats internacionals:

Objectius a llarg plaç[modifica]

Esportistes[modifica]

Crear, millorar i actualitzar les pàgines de tots els medallistes olímpics i mundials.(Afegir a la llista els ja realitzats)

Campionats[modifica]

  • Crear, millorar i actualitzar les pàgines corresponents, detallant cada edició i prova, de tornejos amb menys prestigi internacional:

(Afegir Fet Fet! a la llista )

Rècords[modifica]

  • Crear les pàgines que es troben a la següent Plantilla:
  • Crear les pàgines amb l'evolució històrica dels rècords per cada prova (Afegir a la llista els ja realitzats)
  • Crear les pàgines de rècords per edats, mundials, per continents i països (Afegir a la llista els ja realitzats)

Participants assidus[modifica]

Si us sembla interessant i hi voleu col·laborar, afegiu-vos al final de la llista amb el codi de --~~~~. D'aquesta manera, ens podrem coordinar d'una manera més eficient i sabrem a qui podem demanar ajuda.

Descripció del Viquiprojecte[modifica]

Com ja està explicat en els objectius aquest viquiprojecte tracta d'augmentar en quantitat i qualitat el nombre de pàgines relacionades amb la natació, waterpolo, salts i natació sincronitzada en totes les seves varietats. Per seguir un mateix criteri d'edició proposo seguir els següents models:

Plantilles i eines útils per l'edició de pàgines[modifica]

Discussions i altres temes de debat[modifica]

Aquí es poden consultar les discussions que involucren d'una manera o altra aquest Viquiprojecte.