Fitxer:Juliet d'Alginet i Xiquet de Quart (Trinquet d'Alginet-País Valencià).jpg

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Fitxer original(3.988 × 5.799 píxels, mida del fitxer: 1,1 Mo, tipus MIME: image/jpeg)

Descripció a Commons

Resum

Descripció
Català: L'Arxiu allibera avui aquesta imatge de Juliet el pilotari i del Xiquet de Quart, feta per Ismael Latorre Mendoza el 24-11-1946, en el Trinquet d'Alginet.

Julio Palau Lozano i Albert Arnal Navarro, són dos dels més grans pilotaris valencians d'Escala i corda. Tenen foto penjada a la Galeria d'Honor del Trinquet de Pelayo (València).

Aquesta fotografia ha estat exposada en diverses ocasions a Alginet pel mateix autor.

L'Arxiu conserva 15 negatius de la pilota valenciana amb data 24-11-1946. De la mateixa carpeta de negatius i de la mateixa partida es va publicar:

  • La imatge Juliet, el tio Toles i Xiquet de Quart a: Fornés, Alberto; Císcar, José i Latorre, Ismael: Alginet, històries, costums i altres relats, Societat Cultural Alèdua, Alginet, 2003. Dipòsit Legal: V-2546-2003, a la pàgina 152.
  • La imatge Jugant al trinquet d'Alginet va ser editada pel Museu de la Pilota el Genovés a una invitació amb motiu d'una exposició sobre la pilota d'Ismael Latorre el 15 de maig del 2009. Al programa d'actes figurava: 20:00h Inauguració i parlaments; 20:30h Signatura llibre d'Honor; i 21:00h Xerrada Retrospectiva de la pilota, a càrrec de Rafa Jordan.

A més d'aquestes exposicions, part de la imatge avui alliberada a Wiquimedia Commons és utilitzada per La Diputació de València (i El Museu Valencià d'Etnologia) des de l'any 2013 a l'apartat: Galeria de Figures, Escala i Corda de l'exposició Faixa roja, faixa blava. La pilota valenciana. El periòdic Levante i diverses webs també han fet ús d'aquesta obra d'Ismael Latorre:

  • DURÀ, Paco (2020): V. Desafiaments i campionats. 52. El famós duel entre el Xiquet de Quart i Juliet a Guadassuar. Anècdotes i curiositats de la pilota valenciana. 100 històries per a gaudir, estimar i descobrir el nostre esport. Càtedra de Pilota Valenciana de la Universitat de València, pàgina 98. ISBN 978-84-09-23117-1
Tractament digital: Carolina Latorre Canet
Data
Font Arxiu Ismael Latorre Mendoza. (Viquipèdia: 1)
Autor Ismael Latorre Mendoza

Llicència

Jo, el titular dels drets d'autor d'aquest treball, el public sota la següent llicència:
w:ca:Creative Commons
reconeixement compartir igual
Aquest fitxer està subjecte a la llicència de Creative Commons Reconeixement i Compartir Igual 3.0 No adaptada.
Sou lliure de:
  • compartir – copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra
  • adaptar – fer-ne obres derivades
Amb les condicions següents:
  • reconeixement – Heu de donar la informació adequada sobre l'autor, proporcionar un enllaç a la llicència i indicar si s'han realitzat canvis. Podeu fer-ho amb qualsevol mitjà raonable, però de cap manera no suggereixi que l'autor us dóna suport o aprova l'ús que en feu.
  • compartir igual – Si modifiqueu, transformeu, o generareu amb el material, haureu de distribuir les vostres contribucions sota una llicència similar o una de compatible com l'original

Llegendes

Projecte de col·laboració de l'Arxiu Ismael Latorre Mendoza amb Wikimedia Commons i Amical Wikimedia.

Elements representats en aquest fitxer

representa l'entitat

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual00:09, 30 abr 2017Miniatura per a la versió del 00:09, 30 abr 20173.988 × 5.799 (1,1 Mo)Arxiu Ismael Latorre MendozaUser created page with UploadWizard

Les 3 pàgines següents utilitzen aquest fitxer:

Ús global del fitxer

Utilització d'aquest fitxer en altres wikis:

  • Utilització a www.wikidata.org

Metadades