Fitxer:Palau de la Generalitat de Catalunya - 001.jpg

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Fitxer original(3.000 × 2.182 píxels, mida del fitxer: 4,9 Mo, tipus MIME: image/jpeg)

Descripció a Commons

Resum

Descripció
English: The Palau de la Generalitat de Catalunya houses the offices of the Presidency of the Generalitat de Catalunya. It is one of the few buildings of mediaeval origin in Europe that still functions as a seat of government and houses the institution that originally built it. It is located in the Gothic Quarter of Catalonia's capital, the city of Barcelona.
Español: El Palacio de la Generalidad es la sede de la Presidencia de la Generalidad de Cataluña y es uno de los pocos edificios de origen medieval en Europa que se mantiene como sede del gobierno y de la institución que lo construyó. Se encuentra en el distrito de Ciutat Vella de la ciudad de Barcelona. El edificio está situado entre los límites de las calles del Obispo, de San Severo y de San Honorato con la fachada principal en la plaza de San Jaime frente a la Casa de la Ciudad de Barcelona.
Català: El Palau de la Generalitat és la seu de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, i un dels pocs edificis d'origen medieval a Europa que es manté com a seu del govern i de la institució que el va construir, la Generalitat de Catalunya. Es troba al barri gòtic de la ciutat de Barcelona. El Palau de la Generalitat és un dels símbols més preats de la nació catalana, entre altres motius pel fet que ha aconseguit superar contingències històriques i polítiques i perquè s'erigeix, juntament amb el Palau del Parlament, en un baluard de la democràcia a Catalunya.
Italiano: Il Palacio de la Generalidad è sede della Presidenza della Generalitat de Catalunya ed è uno dei pochi edifici di origine medievale in Europa tuttora sede di governo. Si trova nel distretto della Ciutat Vella della città di Barcellona, nella plaza de San Jaime di fronte alla Casa de la Ciutat.
Data
Font Treball propi
Autor Mutari

Llicència

Jo, el titular dels drets d'autor d'aquest treball, el public sota les següents llicències:
GNU head S'autoritza la còpia, la distribució i la modificació d'aquest document sota els termes de la llicència de documentació lliure GNU versió 1.2 o qualsevol altra versió posterior que publiqui la Free Software Foundation; sense seccions invariants, ni textos de portada, ni textos de contraportada. S'inclou una còpia d'aquesta llicència en la secció titulada GNU Free Documentation License.
w:ca:Creative Commons
reconeixement compartir igual
This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike Attribution-Share Alike 4.0 International, 3.0 Unported, 2.5 Generic, 2.0 Generic and 1.0 Generic license.
Sou lliure de:
  • compartir – copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra
  • adaptar – fer-ne obres derivades
Amb les condicions següents:
  • reconeixement – Heu de donar la informació adequada sobre l'autor, proporcionar un enllaç a la llicència i indicar si s'han realitzat canvis. Podeu fer-ho amb qualsevol mitjà raonable, però de cap manera no suggereixi que l'autor us dóna suport o aprova l'ús que en feu.
  • compartir igual – Si modifiqueu, transformeu, o generareu amb el material, haureu de distribuir les vostres contribucions sota una llicència similar o una de compatible com l'original
Podeu seleccionar la llicència que vulgueu.

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

representa l'entitat

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual19:41, 3 set 2008Miniatura per a la versió del 19:41, 3 set 20083.000 × 2.182 (4,9 Mo)Mutari{{Information |Description={{en|1=The '''Palau de la Generalitat de Catalunya''' houses the offices of the Presidency of the Generalitat de Catalunya. It is one of the few buildings of mediaeval origin in Europ

Les 3 pàgines següents utilitzen aquest fitxer:

Ús global del fitxer

Utilització d'aquest fitxer en altres wikis:

Metadades