ACVic Centre d'Arts Contemporànies

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióACVic Centre d'Arts Contemporànies
Dades
Tipuscentre artístic Modifica el valor a Wikidata
Història
Creació2009
Activitat
ÀmbitArt Contemporani
Governança corporativa
Seu 
Propietari de
Part deXarxaProd.cat, centres de producció artística de Catalunya
Xarxa de Centres d'Arts Visuals de Catalunya

Lloc webhttp://www.acvic.org

ACVic Centre d'Arts Contemporànies és un equipament cultural públic ubicat a Vic i destinat a la promoció de la creació, la investigació, la producció i la difusió de propostes vinculades a les pràctiques artístiques contemporànies.[1] El seu objectiu és treballar en un context tant nacional com internacional, difonent la seva pròpia activitat i acollir i interaccionar amb altres experiències d'artistes o actors culturals externs, en una lògica de coparticipació. La seva línia d'acció està centrada «en la relació entre l'activitat educativa, el territori i la interacció social». Es va crear el 2010 i durant el 2011 va tenir 3.435 usuaris.[2] El seu director és Ramon Parramon.[3] ACVic Centre d'Arts Contemporànies forma part de la Xarxa de Centres d'Art Visual de Catalunya.

Funcionament[modifica]

ACVIC és resultat de la cooperació entre l'Ajuntament de Vic, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i H. Associació per a les Arts Contemporànies. El centre d'art s'obre a artistes, arquitectes, dissenyadors, professors, gestors culturals, comissaris, educadors, investigadors socials i al públic en general perquè puguin compartir projectes i crear una plataforma d'acció cultural. També programa cursos relacionats amb la pràctica artística.[4] La recerca, la producció, l'educació i la comunicació formen part de la programació d'activitats del centre d'art. De fet, el programa proposa que la gent, des de diferents registres, pugui participar-hi de manera activa.

Referències[modifica]

  1. «Vic: Això no és un museu». Revista Bonart, octubre 2011 [Consulta: febrer 2013].
  2. «ACVic. Centre d'Arts Contemporànies». Web. Generalitat de Catalunya, Febrer 2013. [Consulta: Febrer 2013].
  3. «Acvic: treballar enmig de la incertesa». El Punt Avui, 13-01-2027 [Consulta: 27 febrer 2013].
  4. «El Centre d'Arts Contemporànies ACVic ofereix 4 cursos d'octubre a desembre». Vilaweb, 31-07-2012 [Consulta: 27 febrer 2013].

Enllaços externs[modifica]