Abusos Urbanísticos No

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióAbusos Urbanísticos No
Dades
Tipusorganització Modifica el valor a Wikidata

Abusos Urbanísticos No és una associació británica que té com a finalitat defensar els drets dels residents britànics i espanyols a les costes valencianes davant els plans urbanístics que afecten a les seues propietats. Aquesta associació es va crear al voltant de l'any 2003 i a l'actualitat encara manté la seua activitat. La seua estructura organitzativa s'articula a través d'una Junta Directiva, de la qual Enrique Climent[1] i Charles Svoboda són president i vicepresident respectivament.

El seu àmbit d'intervenció és fonamentalment de caràcter contenciós-legislatiu, tot i que també organitzen manifestacions pacífiques per tal de mobilitzar als afectats per les Lleis de Sól que consideren injustes i concienciar a la resta de la població d'aquest problema. Entre algunes de les seues accions destaquen varies visites i peticions al Parlament Europeu, així com una carta al rei d'Espanya.[2] Amb aquestes peticions es demanava l'assistència del Parlament Europeu o la intervenció del rei espanyol per posar fi a l'aplicació abusiva de algunes lleis del sól en la Comunitat Valenciana i a altres parts d'Espanya, com per exemple Extremadura[3] o Almería.[4]

Referències[modifica]

  1. País, Ediciones El «Enrique Climent, nuevo presidente de Abusos Urbanísticos No» (en castellà). El País [Madrid], 11-11-2006. ISSN: 1134-6582.
  2. «Abusos Urbanisticos NO». [Consulta: 13 novembre 2018].
  3. Extremadura, El Periódico «Nace un colectivo para controlar la labor urbanística y evitar los abusos» (en castellà). El Periódico Extremadura.
  4. «Miembros de Abusos Urbanísticos Almanzora No se querellan contra la consejera Josefina Cruz | Observatorio Europeo de Gerontomigraciones (OEG)» (en castellà). [Consulta: 15 novembre 2018].

Enllaços externs[modifica]

  • http://www.abusos-no.org/ (Lloc web oficial)
  • La asociación británica 'Abusos Urbanísticos, No', contra la ley urbanística valenciana (Euroinmo) [1]
  • El ladrillo mediterráneo fue un virus de diseño en Alicante (CTXT) [2]
  • Guía de acción ciudadana (El Mundo) [3]