Agustín Ferrer Casas

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaAgustín Ferrer Casas

Agustín Ferrer a l'Splash comics de Sagunt, 2015 Modifica el valor a Wikidata
Biografia
Naixement1971 Modifica el valor a Wikidata (52/53 anys)
Pamplona (Navarra) Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Camp de treballIl·lustració, art del dibuix, caricatura i arquitectura Modifica el valor a Wikidata
Ocupacióil·lustrador, caricaturista, arquitecte Modifica el valor a Wikidata

Agustín Ferrer Casas (Pamplona, 1971) és un dibuixant de còmic. Cas atípic en la indústria, treballava com a docent a la Universitat de Navarra, activitat que va estar compaginant amb el còmic,[1] activitat que no realitzaria a nivell professional fins que el 2014 va publicar Las apasionantes aventuras del Sr Smith, publicat via crowfunding després de guanyar un certamen.[2] Per aquelles dates, ja havia guanyat uns 30 premis a diferents concursos de còmic.[2]

El seu segon treball, publicat per Grafito Editorial va ser Cazador de sonrisas, un còmic de suspense protagonitzat per un dentista i ambientat en els Estats Units de principis dels anys 60.[3]

Referències[modifica]

  1. Agustín Ferrer Arxivat 2015-04-19 a Wayback Machine. al web de Grafito Editorial [Consulta:19 d'abril de 2015] (castellà)
  2. 2,0 2,1 Cómic, literatura y humor: 'Las apasionantes lecturas del Sr. Smith' notícia al web d'RTVE del 21 de març de 2014 (castellà)
  3. El pamplonés Agustín Ferrer debuta con un cómic sobre suspense notícia a Diario de Navarra del 7 de febrer de 2015 (castellà)