Ajuda:Llanceu-vos-hi!

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Vegeu una explicació més àmplia a Viquipèdia:Llanceu-vos-hi!

Voleu escriure un article? Si és el vostre primer article a la Viquipèdia seguiu aquests passos:

  1. Comproveu que no estigui ja fet! Cerqueu el títol a la Viquipèdia o algun dels seus sinònims. Mireu també de cercar algun terme relacionat amb l'article que voleu començar. A totes les pàgines trobareu una eina anomenada "cerca", feu-la servir.
  2. Tots els articles de la Viquipèdia han de seguir el Llibre d'estil. Vegeu com estan fets altres articles de la Viquipèdia per fer-vos-en una idea aproximada.
  3. Consulteu l'ajuda d'edició si no sabeu com fer el títol d'una secció, un enllaç a un altre article, una taula, inserir una imatge... A les altres seccions de Viquipèdia:Ajuda trobareu solucions per a altres problemes relacionats amb la Viquipèdia.
  4. Assegureu-vos que les informacions que voleu afegir són verificables i que no són fruit d'investigacions o raonaments no publicats. Recordeu citar les fonts d'on heu extret les idees o dades que exposareu a l'article.
  5. Si teniu cap altre dubte potser la resposta és a les preguntes més freqüents, si no, sempre podeu deixar un comentari a la taverna. La comunitat d'editors és àmplia i força activa.
  6. Ho teniu més o menys clar? Escriviu el títol del vostre article i ja podeu començar:

(Recordeu que heu de respectar els drets d'autor)