Ajuda:Republicació/Correu

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Correu a enviar per formalitzar una autorització[modifica]

L'autor, o posseïdor dels drets, ha d'enviar un correu electrònic a l'adreça: info-ca@wikimedia.org És millor que ho enviï ell mateix per poder resoldre qualsevol dubte directament. En cas que us hagi respost a vós, reenvieu el correu amb totes les capçaleres per identificar el remitent original.

Aquest correu ha d'incloure:

  • Les dades d'identificació i localització de l'autor, i en el seu cas del posseïdor dels drets.
  • Una declaració autoritzant la publicació del text sota la llicència CC-BY-SA-3.0 o de les imatges sota aquesta mateixa llicència o alguna altra llicència lliure. Aquestes llicències lliures permeten que l'obra sigui lliurement copiada, modificada i reutilitzada, incloent-hi finalitats comercials. Vegeu com escollir una llicència.

Model de correu electrònic a enviar a info-ca@wikimedia.org


Afirmo que sóc el creador i/o l'únic propietari dels drets d'autor de l'OBRA [afegiu un enllaç]
reproduïda en la PÀGINA [URL completa de la Viquipèdia o de Commons]

Accepto publicar la meva obra sota la llicència lliure LLICÈNCIA [imatges: escolliu-ne com a mínim una de commons:Commons:Senyals de drets d'autor text: CC-BY-SA-3.0].

Admeto que concedeixo el dret a qualsevol per utilitzar la meva obra amb finalitats comercials, i de modificar-la en la mesura de les exigències imposades per la llicència.

Sóc conscient que sempre mantindré els drets extrapatrimonials de la meva obra, i mantindré el dret d'atribució d'acord amb els termes de la llicència concedida. No se m'atribuiran les modificacions que altres puguin fer.

Sóc conscient que una llicència lliure només concerneix els drets patrimonials d'autor, i em reservo l'opció de prendre accions contra qualsevol que utilitzi aquesta obra d'una manera no autoritzada o violant drets morals, restriccions de marca registrada, etc.

Admeto que no em puc desdir d'aquesta llicència, i que l'obra podrà ser guardada permanentment, o no, en un projecte de la Fundació Wikimedia.

[DATA i NOM DE L'AUTOR]

Cal substituir OBRA, PÀGINA, LLICÈNCIA, DATA i NOM DE L'AUTOR, per a que aquesta declaració sigui acceptable.

Aquest correu electrònic serà tractat per l'equip de l'OTRS, que s'encarregarà d'indicar en la pàgina de discussió que l'autorització ha estat verificada i arxivada per la Fundació Wikimedia. Com que l'equip està constituït per voluntaris aquesta formalització pot trigar alguns dies. Facilitant totes les dades correctament ajudareu a que s'agilitzi.

Vegeu també[modifica]