Akali

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Infotaula personatgeAkali
Dades
NaixementAkali neix a Jonia a la tribu Kinkou. Data de neixement indefinida.

Akali Jhomen Thethi (neix a “Jònia”, a la tribu Kinkou) coneguda en els videojocs com Akali, es un dels molts personatges que hi han en el mon de League of legends, eś una asesina que consta amb habilitats per poder asesinar al teu objectiu i sortir sense ser percebuda.

Rere abandonar l'ordre dels Kinkou i el seu títol de “Puny de la sombra” Akali actua solitàriament i esta preparada per convertirse en l'arma mortal que necessita la seva gent, encara que no renuncia a les ensenyances de Shen el seu mestre, ha jurat defensar Jonia dels seus enemics, assesinant-los un a un.

El seu atac principal es basa en llançar un grup de “kunais” al enemic i fa un gran mal. La seva habilitat de mobilitat es un Shuriken, que fa que es pugui transportar al objectiu al que hagi interceptat al instant. L'habilitat evasiva és una bomba de fum la qual fa que sigui indetectable per l'enemic, i per últim, la seva habilitat més potent, “l'execució perfecta” fa un sprint cap a l'adversari, el salt per sobre i just després fa un deslliçament cap a l'objectiu, li fa un tall mortal.