American Task Force on Palestine

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióAmerican Task Force on Palestine
Dades
Tipusorganització sense ànim de lucre Modifica el valor a Wikidata
Història
Creació2003

Lloc webamericantaskforce.org Modifica el valor a Wikidata

La American Task Force on Palestine (ATFP) (en català: Força de Treball Americana a Palestina) és una organització fundada l'any 2003 per defensar l'interès nacional americà en promoure un final al conflicte entre israelians i palestins, a través de la creació d'un estat palestí capaç de viure al costat d'un estat israelià, en pau i amb seguretat.

L'organització condemna tota classe de violència dirigida cap als civils. ATFP és finançada íntegrament pel seu consell directiu i els seus simpatitzants. ATFP no rep cap fons del govern o de les agències governamentals. L'organització ha fet públiques les seves declaracions financeres, i les ha publicat a la seva pàgina web.

L'associació treballa principalment a Washington DC, i vol construir unes relacions de treball fortes amb els departaments governamentals i les agències, els think tanks, les organitzacions no governamentals, així com amb els mitjans de comunicació. ATFP a mantingut contactes amb els governs dels Estats Units, Palestina, Israel, i Jordània, per tal de defensar i assolir els seus objectius polítics. L'associació ha participat en la recol·lecció de fons, per recolzar causes humanitàries relacionades amb l'educació i la salut, en els territoris palestins ocupats.

Enllaços externs[modifica]