Army Men

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
(S'ha redirigit des de: Army Men: Air Combat)
Infotaula de sèrie de videojocsArmy Men
DesenvolupadorThe 3DO Company Modifica el valor a Wikidata
PublicadorThe 3DO Company i 2K Play Modifica el valor a Wikidata
PlataformaMicrosoft Windows, Game Boy Color, Game Boy Advance, Nintendo 64, Nintendo GameCube, Sega Dreamcast, PlayStation, PlayStation 2, Xbox, Wii, Nintendo DS i telèfon mòbil Modifica el valor a Wikidata

Army Men és una sèrie de videojocs fets per The 3DO Company, i posteriorment, Global Star Software. La sèrie es basa en una sèrie de guerres entre quatre conjunts d'exèrcits d'homes de plàstic: el Green, el Tan, el Blue i el Grey. Hi ha dos faccions més, el Red i l'Orange, però en són menys, tot i que hi ha diverses faccions més, gairebé inexistents, el Black, apareix breument, però tampoc va tenir un paper important en la història. Dos faccions més, el Galactic Army i l'Alien Army, que s'introdueixen a Army Men: Toys in Space.

Jocs[modifica]

Títol Data de publicació Plataformes Informació
Army Men 1998 Windows, Game Boy Color El primer joc de la sèrie, va ser llançat per PC però es va portar a la Game Boy Color. Es famós gràcies als seus fans.
Army Men II 1999 Windows, Game Boy Color És la continuació directa del primer joc.
Army Men: Toys in Space 1999 Windows Aquest joc afegeix dos exèricits, el Space Troops, i els Aliens.
Army Men: Air Attack 1999 Windows, PlayStation EL personatge principal d'aquest joc és el pilot de Cavalleria de l'Aire dels Green Air Cavalry amb el nom de Capità William Blade. Aquest joc té 12 missions amb tres helicòpters extra per desbloquejar. Els helicòpters disponibles són el Huey, Chinook, Super Stallion i un Apache. També hi ha tres co-pilots per desbloquejar. Aquests són en "Woodstock", "Rawhide", "Hardcore" i el "Sgt. Hawk". També hi ha el Mr. Yuk Spoof que es pot veure en la cinquena missió.
Army Men: Sarge’s Heroes 1999 Windows, PlayStation, Nintendo 64, Dreamcast És un joc de consola portat a PC i també a la PlayStation. És el primer joc de la sèrie en aparèixer per Nintendo 64 o la Dreamcast.
Army Men: Air Tactics 1999 Windows En aquest títol, el jugador controla el personatge Capità Blade del Green Airborne Cavalry.
Army Men 3D 1999 PlayStation Aquest joc és un remake en 3 dimensions del joc original "Army Men".
Army Men: World War 2000 Windows, PlayStation El primer del títol amb World War.
Army Men: World War - Land, Sea and Air 2000 PlayStation Aquest joc és una continuació del "Army Men: World War". El joc està format de cinc operacions amb tres missions a cada.
Army Men: Sarge's Heroes 2 2000 PlayStation, PlayStation 2, Game Boy Color, Nintendo 64 És la continuació del Sarge's Heroes.
Army Men: Operation Green 2001 Game Boy Advance En aquest joc, el jugador pren el control d'un soldat genèric dels Green en un món 3-D isomètric. Aquest títol té lloc exclusivament en el Món Plàstic i hi ha diversos vehicles disponibles per a conduir.
Army Men: World War - Final Front a vegades anomenat 'Lock N load' 2001 PlayStation El joc té quatre fronts amb tres missions de cada.
Army Men: Green Rogue a vegades anomenat 'Omega Soldier' 2001 PlayStation, PlayStation 2 Té lloc en el temps de "Sarge's Heroes", el Green Army crea un super soldat amb l'ADN de tots els membres de la Bravo Company.
Army Men: Advance 2001 Game Boy Advance El jugador pot triar entre en Sarge o en Vikki, i pot rebre diversos objectius per ràdio, com agafar homes per l'esquadró, escapar de la presó i entrar en les instal·lacions enemigues.
Army Men: Air Attack 2 a vegades anomenat "Blade's Revenge" 2001 PlayStation, PlayStation 2 És la continuació del Army Men: Air Attack. Inclou 2 nous helicòpters, el "King Cobra" i el "Osprey", a part del Chinook i l'Apache.
Portal Runner 2001 PlayStation 2, Game Boy Color És un spin-off del Sarge's Heroes centrat en Vikki Grimm i Bridgette Bleu.
Amy Men World War: Team Assault 2002 PlayStation El últim joc publicar en la sèrie World War i el últim per la PlayStation.
Army Men: Air Combat The Elite Missions 2003 Nintendo GameCube The Final game in the air combat series gave gamers the same experience from the N64 original with upgraded features, graphics, and new levels.
Army Men: RTS 2002 Windows, PlayStation 2, Nintendo GameCube Aquest va ser un dels últims títols d'Army Men amb The 3DO Company. Aquest joc d'Army Men és un joc d'estratègia en 3D en temps real.
Army Men: Turf Wars 2002 Game Boy Advance El Tan Army ha cridat l'atenció una vegada més i s'ha fet càrrec d'una base dels Green Army.
Army Men: Sarge's War 2004 Windows, PlayStation 2, Xbox, Nintendo GameCube
Army Men: Major Malfunction 2006 PlayStation 2, Xbox Major Malfunction va ser publicat per Global Software.
Army Men: Soldiers of Misfortune 2008 PlayStation 2, Wii, Nintendo DS

Soldiers of Misfortune és el últim joc de la sèrie, publicat per Destination Software, Inc.

Enllaços externs[modifica]