Arovell Verlag

De Viquipèdia
Aquesta és una versió anterior d'aquesta pàgina, de data 05:13, 9 set 2015 amb l'última edició de PereBot (discussió | contribucions). Pot tenir inexactituds o contingut no apropiat no present en la versió actual.

Arovell Verlag és una editorial austríaca per literatura contemporània. Va ser fundada el 1991 per l'escriptor, artista i músic Paul Jaeg. Avui, Jaeg és propietari i director de l'editorial i Thomas Gamsjäger és el gerent.

Cada any Arovell publica entre deu i vint llibres nous. Autors com Peter Paul Wiplinger publicaven més d'un llibre mentre que altres tenen la seva primera publicació allà.

Arovell és una editorial per a literatura contemporània en alemany. Les publicacions comprenen prosa curta, novel·les i poesia. Les portades d'Arovell presenten una pintura de Paul Jaeg.

A més, Arovell publica una revista sobre literatura, música i art amb informacions sobre els llibres nous i presentacions públiques. La revista conté també extractes i resums de les publicacions de l'editorial.

Arovell està organitzant esdeveniments literaris, musicals i artístics, sobretot a Alta Àustria, a Salzburg i a Viena. Per a fomentar els autors encara més, l'editorial va fundar el grup dels timbalers a Viena, que és una associació lliure d'autors que publiquen a Arovell.[1]

La seu de l'editorial es troba a Gosau a l'Alta Àustria. Arovell té sucursals a Viena i Salzburg.

Autors publicats (exemples)

Referències

  1. Informacions sobre aquest grup, en alemany, en: Arovell-Kulturzeitschrift, 1/08, Gosau 2008, p. 92-93.

Enllaços externs