Architectural Association School of Architecture

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióArchitectural Association School of Architecture
lang=ca
Modifica el valor a Wikidata
Dades
Tipusescola d'arquitectura Modifica el valor a Wikidata
Història
Creació1847
Localització dels arxius
Governança corporativa
Seu
Format per

Lloc webaaschool.ac.uk Modifica el valor a Wikidata
Localització geogràfica
Map

La Architectural Association School of Architecture (coneguda també com a "AA School of Architecture") és l'escola independent d'arquitectura més antiga del Regne Unit. Va ser fundada per dos insatisfets joves arquitectes (Robert Kerr de 19 anys i Charles Grey, de 24) en 1847 per a generar una educació autònoma i independent en un moment on no existia una pràctica formal disponible. Els seus estudiants rebien formació de diverses figures eminents del seu temps, com John Ruskin i George Gilbert Scott.

L'escola es va establir formalment el 1890. El 1901, va traslladar les seves dependències a l'antic Museu Real d'Arquitectura, el Royal Architectural Museum. El 1920 es muda novament a la seva ubicació actual a Bedford Square, al centre de Londres (tot i que posteriorment va adquirir seus addicionals a John Street i a Hooke Park, a Dorset).

Actualment, després de 150 anys, La AA atreu a estudiants provinents de més de cinquanta països de tot el món. Els cursos han estat dividits en dos categories, les llicenciatures, que atorguen el títol d'arquitecte; i els programes de postgrau, que s'enfoquen en cursos especialitzats en paisatgisme, habitatge i urbanisme, energia i medi ambient, història i teoria, laboratori de disseny com cursos menors de restauració, conservació, jardins i medi ambient.

Des de la seva fundació, l'escola ha continuat concebent el seu equip docent a partir de progressives pràctiques professionals en tot el món, sent reassignats anualment, amb la finalitat de generar una regeneració contínua de l'exploració arquitectònica.

Estudiants[modifica]

Professors[modifica]

Enllaços externs[modifica]