Associació Casal dels Infants del Raval

De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to search
Infotaula d'organitzacióAssociació Casal dels Infants del Raval
Casal dels Infants Raval.JPG
Dades bàsiques
Tipus entitat associació
Forma jurídica associació
Organització i govern
Seu central Vista-down.png
Altres dades
Premi(s)

Web Lloc web oficial

Modifica dades a Wikidata

El Casal dels Infants som una entitat social i educativa, que des de 1983, fem costat als infants i joves en risc d’exclusió a la nostra societat, al llarg dels diferents moments del seu procés educatiu. Perquè estem convençuts que, per dura que sigui la seva realitat, si reben el suport que necesiten, i amb el seu esforç, poden superar les condicions de desigualtat, aprofitat les oportunitats i tirar endavant. 

Afavorim la transformació social a través d’un projecte compartit, des de l’acció social, en clau d’educació, treball i familia i l’atenció a noves necessitats; la incidència política i la sensibilització; i la mobilització ciutadana i la promoció del voluntariat. 

Treballem als barris on es concentra el risc d’exclusió social, donant suport a més de 7.000 infants, joves i famílies en la seva responsabilitat educativa amb els seus fills i filles, de la mà de les escoles, altres entitats i serveis socials i educatius a cada barri. Tot això, amb el suport de l’administració pública, empreses i milers de ciutadans i ciutadanes amb els que sumem esforços per donar-los entre tots i totes, l’impuls per trencar el cercle de la pobresa. 

Treballem a Badalona (Llefià i Sant Roc), Barcelona (El Raval i Besòs Maresme, Sant Adrià del Besòs (La Mina i Besòs), Santa Coloma de Gramenet (Fondo, Raval i Santa Rosa), Salt i, també, al Marroc (Tànger i Casablanca).

El 2000 va rebre la Medalla d'Honor de Barcelona,[1] i el 2007 la Creu de Sant Jordi.[2] L'any 2013 va rebre el Premi per la Pau que atorga l'Associació per les Nacions Unides a Espanya.[3]

Referències[modifica]