At the Court of Prince Make Believe

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de pel·lículaAt the Court of Prince Make Believe
Fitxa
Protagonistes
ProductoraÉclair American
DistribuïdorUniversal Film Manufacturing Company
Dades i xifres
País d'origenEstats Units
Estrena15 de març de 1914
Durada1 bobina
Idioma originalanglès (muda)
Descripció
Gènerecomèdia

At the Court of Prince Make Believe és una pel·lícula muda de l'Éclair American protagonitzada per Clara Horton, Belle Adair i Alec B. Francis.[1] La pel·lícula, d'una bobina, es va estrenar el 15 de març de 1914.[2]

Argument[modifica]

El petit Sonny Brown torna a la seva miserable llar un dia per trobar que el seu pare ha mort. Sonny s'enfonsa i es desmaia pel carrer. El senyor i la senyora Chatterton que van en cotxe amb la seva filla petita el troben i el porten a casa. Quan es desperta descobreix la preciosa habitació de Clara que encara dorm profundament. El petit s'adorm de nou i somia que viatja fins a la Cort del Príncep Fantasia per demanar al rei que li restableixi la salut i el tregui de la pobresa.

El rei li diu a Sonny que ha de trobar la Primavera d'Amor. Després d'una llarga i cansada recerca, Sonny cau esgotat al carrer i és recollit per la bonica Pansy, la filla petita de l'avar que posseeix la Primavera d'Amor. El porta a casa del seu pare on el posen al llit. El duc Orelles-Grosses, un malvat servent de la cort del príncep Fantasia, entra i exigeix a Pansy que li porti menjar, tot i que el que realment vol és robar els diners de l'avar. Quan el veu,el segueix l'avar fins a la Primavera d'Amor i aleshores el dispara. Torna a la casa i demana un vas d'aigua. L'aigua es converteix en tinta i l'enverina. Inquieta perquè el seu pare no torna, Pansy i Sonny surten a buscar-lo i el troben a terra a la vora de la Primavera d'Amor amb l'or al seu voltant. Tristos per la mort de l'avar, Sonny i Pansy recullen tot l'or i es dirigeixen a la Cort del Príncep Fantasia. Allà, el petit és coronat príncep i Pansy es converteix en la seva princesa. En aquest moment, Sonny es desperta i es troba com els Chatterton l'observen i descobreix Clara que és la Pansy del seu somni.

Repartiment[modifica]

Referències[modifica]

  1. «At the Court of Prince Make Believe (1914)» (en anglès). Internet Movie Database. [Consulta: 18 febrer 2021].
  2. «Data from manufacturers' list of releases». The Motion Picture News IX, 9, 07-03-1914, pàg. 62.