Atlantica Online

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Atlantica Online és un joc 3D de rol gratuït per a PC (sota sistema operatiu Windows). Està basat en estratègia per torns i es cataloga com un MMORPG (Massively Multiplayer Online Role Playing Game). Està desenvolupat per l'empresa coreana Ndoors Corporation. La versió internacional està escrita en Anglés i la distribueix la delegació americana d'aquesta companyia: Ndoors Interactive Inc.

És possible comprar objectes del joc amb moneda real. A través del Item Mall compres Gcoins amb els que pots adquirir objectes especials que s'assignen al comte del jugador. No tots els objectes que compres poden intercanviar-se amb altres jugadors. Alguns, fins i tot cal esperar 1-2 setmanes després d'haver fet la compra, per comerciar amb ells.

El joc va sortir al mercat el 30 d'octubre de 2008 i des de la seva sortida oficial, s'amplia regularment el seu contingut i es millora el seu rendiment a través de "patches" d'actualització.

La llengua oficial del joc (versió internacional) és l'Anglès. La pàgina web oficial del joc és: http://atlantica.ndoorsgames.com/center/default.asp.

El Jugador[modifica | modifica el codi]

Quan ets mentor d'un altre jugador i aquest arriba a nivell 30, reps 200.000 monedes i punts de mentorship.

El Joc[modifica | modifica el codi]

Missions[modifica | modifica el codi]

Hi ha unes missions a Atenes que es diuen title quest. Et donen la possibilitat després d'escollir entre els títols que tinguis (cadascun dóna una cosa diferent). El més interessant, però és que donen moltíssima exp i pasta. I són per exemple, compartir informació amb altres jugadors aquest és fàcil, l'únic que depèn del will i a lvl baix ralla recuperar la will pq et treuen quasi tota. També pots intentar guanyar diners apostant a la arena.

Els Combats[modifica | modifica el codi]

Els combats en Atlantica Online no són en temps real sinó que són combats que van per torns (com en qualsevol jrpg). Així doncs, quan et mous pel mapa et pots creuar amb un enemic i llavors canviem d'un escenari del tipus panoràmic a un escenari que imita un camp de batalla.

Masmorres i Mapes[modifica | modifica el codi]

El Mapa del joc està basat realment en el mapa mundial de la Terra. En aquest mapa, podem localitzar 17 masmorres recordant llocs històrics com Yggdrassil, Constantinoble, El Castell de Transilvània, El Laberint de Creta... La primera masmorra està disponible des de nivell 1 i l'última a partir de nivell 96.

La Pesca (Fishing)[modifica | modifica el codi]

L'acció de PESCAR permet al jugador aconseguir peix el qual servirà per menjar o per vendre'l per punts de pesca (opció més recomanada). Després pots gastar aquests punts en premis del Pointry. Pescar només és possible en l'illa de Hainan, a prop de Hanoi.

L'acció de PESCAR requereix com a mínim una canya de pescar i un esquer encara que es recomana portar MOLTS dins el teu inventari. N'existeixen de diversos tipus segons el teu nivell i aquests poden se creats per tu (crafted) o comprats en el mercat.

Una vegada pots realitzar l'acció de PESCAR, pots visualitzar la Finestra de Pesca pitjant la tecla V o accedint al menú del joc (My Info → Expression → Action).

Guia del Principiant[modifica | modifica el codi]

Amb aquesta guia podràs començar a fer les teves primeres passes en Atlantica Online. Se suposa que t'has baixat el joc de la web i l'has instal·lat correctament.

Crear-se un compte[modifica | modifica el codi]

Has de crear-te un compte d'usuari per connectar-te al joc cada vegada que vulguis jugar. Escull un nom d'usuari i una contrassenya que puguis recordar fàcilment.

Inici el joc[modifica | modifica el codi]

Després d'instal·lar Atlantica Online hauries de tenir una icona al teu escriptori per iniciar el joc. Si no t'apareix, busca i executa el fitxer anomenat AtlanticaRun.exe. Aquest programa s'encarrega de baixar i instal·lar totes les actualitzacions disponibles i iniciar el joc. Quan el procés d'actualització finalitzi, podràs pitjar el botó START per iniciar el joc.

Autenticar-se i Escollir servidor[modifica | modifica el codi]

Autentícat en el joc emprant el teu nom d'usuari i la teva contrasenya que anteriorment has creat des de la web. Seguidament has d'escollir en quin servidor jugaràs.
Recorda que cada servidor és independent l'un de l'altre així que una bona recomanació és connectar-te al servidor on tinguis més jugadors coneguts.

Crear-se el personatge[modifica | modifica el codi]

A l'hora de crear el teu personatge, agafat una mica de temps doncs has de considerar bé l'estratègia de combat en grup. Per això, has de conèixer bé les habilitats de cada classe, observar si les armes que utilitzen són de curt o llarg abast... D'aquesta forma podràs escollir millor la teva classe definitiva que és la que tindràs per sempre.

Configurar el Joc[modifica | modifica el codi]

Pots modificar la configuració dels paràmetres del joc. Val la pena que gastis un temps en trobar les teves millors opcions i gaudir al màxim del joc. Una vegada estiguem dins el joc, en la part superior de la pantalla principal escollim System → Settings.

  • A nivell Gràfic, existeixen 5 preferències. L'opció per defecte (3) és molt encertada però pots canviar-la depenent si vols millor qualitat gràfica o millor rendiment.
  • A nivell de Sistema, desactiva l'opció de Camera effects doncs genera animacions en combat que són molt incòmodes quan jugues el teu torn en un temps limitat.
  • A nivell de So, pots desactivar-lo totalment o pots anul·lar l'opció chat sound effect per jugar més tranquil i relaxat sense tant de soroll.

Preguntes Freqüents[modifica | modifica el codi]

Pregunta: Què és el [18] que tinc al costat del nom del meu jugador?

Resposta: És la divisió en la que et trobes fins que no comencis a jugar en la Lliga Lliure (Free league). El seu rang va des de la Primera Divisió [1] fins a l'última [18].

Pregunta: Com puc modificar las tecles de control del joc?

Resposta: Per ara, no hi ha manera de canviar la configuració de teclat.

Enllaços externs[modifica | modifica el codi]