Boku ni Natta Watashi

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Boku ni Natta Watashi
Manga
AutorAko Shimaki
EditorialJapó Shogakukan
RevistaCheese!

Boku ni natta watashi (僕になった私 , Xica Secreta?) és un manga shōjo de l'autora Ako Shimaki (嶋木 あこ, Shimaki Ako), publicat per primer cop al Japó durant els anys 2005 i 2006 a la revista Cheese!. El manga consta de 16 capítols que relaten la vida de Momoko Takanashi suplantant al seu germà bessó a una escola privada masculina.

Argument[modifica]

Momoko Takanashi és una xica normal i corrent a la que, d'un moment a un altre, la seua vida dona un gir inesperat després de la fugida del seu germà bessó Akira, que estava apunt d'anar a una escola privada masculina. Aquest es nega i fuig de casa pel que la mare de Momoko l'obliga a suplantar al seu germà fins que aquest s'ho pense millor i torne a casa. D'aquesta manera, Momoko acaba assistint en lloc del seu germà, amb el seu cabell tallat i usant una banda per a dissimular els seus pits.

A sobre ha de compartir habitació amb el seu company Kunio Itou, qui és molt popular entre les xiques, i després d'assabentar-se de la condició de Momoko, li proposa guardar el secret a canvi que aquesta siga la seua esclava.

A mesura que avança la sèrie els seus sentiments per Momoko van canviant, ja siga perquè la tracta dolçament i la salva d'un bon grapat de problemes.

Enllaços externs[modifica]