Bonk's Adventure

De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to search
Infotaula de videojocBonk's Adventure
Sèrie Bonk
Publicació 15 desembre 1989
Gènere Jocs de plataformes en 2D
Característiques tècniques
Modes Un jugador
Plataforma PlayStation 2, Amiga, Nintendo Entertainment System, TurboGrafx-16, iOS, Game Boy, Wii, Wii U, PlayStation Portable i PlayStation 3
Format cartutx
Dispositiu d'entrada Gamepad
Equip
Desenvolupador Red Company, Atlus
Publicador Japó Hudson Soft
EUA NEC Home Electronics
Més informació
MobyGames bonks-adventure
Modifica dades a Wikidata

Bonk's Adventure, conegut en Japó com PC Kid, és un videojoc de plataformes 2D desenvolupat per Red Company i Atlus i publicat per Hudson Soft en 1989 para la TurboGrafx-16. El joc fou convertit més tard a la NES, Game Boy, Amiga, sistemes arcade sota distints títols (FC Kid, GB Kid i BC Kid) i està disponible a través del servei de la Consola Virtual de Nintendo.

Història[modifica]

El protagonista del joc és Bonk, un fort cavernícola que lluita contra dinosaures antropomòrfics i altres enemics prehistòrics. La missió de Bonk és rescatar a la princesa Za (un menut rèptil rosa del tipus dels plesiosauris) que ha estat segrestada pel malvat rei Bava (un gran tiranosauri verd). En la versió arcade, també és ajudat per una versió femenina de si mateix.

Jugabilitat[modifica]

Bonk ataca als enemics copejant-los amb el seu gran cap. Bonk comença el joc amb tres cors de salut, que es tornen blaves quan danyen a Bonk, i tres vides extra. La salut de Bonk pugues ser restaurada arreplegant fruites i verdures.