Bonk's Adventure

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Bonk's Adventure

Publicació
15 desembre 1989 Modifica el valor a Wikidata
GènereJocs de plataformes en 2D
Característiques tècniques
Sistema operatiuiOS Modifica el valor a Wikidata
PlataformaPlayStation 2, Amiga, Nintendo Entertainment System, TurboGrafx, iOS, Game Boy, Wii, Wii U, PlayStation Portable i PlayStation 3 Modifica el valor a Wikidata
ModesUn jugador
Formatcartutx
Dispositiu d'entradaGamepad
Equip
Desenvolupador(s)Red Company, Atlus
EditorHudson Soft Modifica el valor a Wikidata
DistribuidorNintendo eShop, PlayStation Store i App Store Modifica el valor a Wikidata
Més informació
MobyGamesbonks-adventure Modifica el valor a Wikidata


Sèrie: Bonk (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
Imatges externes
Portada

Bonk's Adventure, conegut en Japó com PC Kid, és un videojoc de plataformes 2D desenvolupat per Red Company i Atlus i publicat per Hudson Soft en 1989 para la TurboGrafx-16. El joc fou convertit més tard a la NES, Game Boy, Amiga, sistemes arcade sota distints títols (FC Kid, GB Kid i BC Kid) i està disponible a través del servei de la Consola Virtual de Nintendo.

Història[modifica]

El protagonista del joc és Bonk, un fort cavernícola que lluita contra dinosaures antropomòrfics i altres enemics prehistòrics. La missió de Bonk és rescatar a la princesa Za (un menut rèptil rosa del tipus dels plesiosauris) que ha estat segrestada pel malvat rei Bava (un gran tiranosauri verd). En la versió arcade, també és ajudat per una versió femenina de si mateix.

Jugabilitat[modifica]

Bonk ataca als enemics copejant-los amb el seu gran cap. Bonk comença el joc amb tres cors de salut, que es tornen blaves quan danyen a Bonk, i tres vides extra. La salut de Bonk pugues ser restaurada arreplegant fruites i verdures.