Bukkake

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
(S'ha redirigit des de: Bukake)
Il·lustració de Bukkake.

El bukkake (del japonès ぶっかけ) és una pràctica de sexe en grup que té com a punt referencial el fet que un nombre important d'homes ejaculen sobre el cos d'una persona.[1] El que converteix el bukkake en un acte sexual és la fixació de l'impuls eròtic en el moment de l'ejaculació final i la nombrosa dotació d'individus del sexe masculí que hi resulten involucrats.

Etimologia[modifica]

Bukkake és la forma substantivada del verb japonès bukkakeru (打っ掛ける), llençar aigua o esquitxar. Tanmateix, es pot descompondre en dos verbs: butsu (ぶつ) i kakeru (掛ける). Butsu vol dir assolir però utilitzat com a prefix indica que l'acció posterior es realitza completament; i com que kakeru vol dir regar o vessar, s'entén que en japonès se'n faci ús habitualment per descriure el fet de vessar aigua o altres líquids en prou quantitat per a omplir quelcom o deixar-ho xop.

A més, bukkake es fa servir al Japó per a descriure un tipus de plat que es prepara en vessar brou calent sobre els fideus (per exemple bukkake-udon i bukkake-soba).

Referències[modifica]

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Bukkake
  1. Paul, Pamela. Pornified: How Pornography Is Damaging Our Lives, Our Relationships, and Our Families. Owl Books, 8 agost 2006, p. 61. ISBN 978-0-8050-8132-9.