Can Piqué

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'edifici
Infotaula d'edifici
Can Piqué
Imatge
Dades
TipusCasa Modifica el valor a Wikidata
Construcciósegle xviii
Característiques
Estil arquitectònicObra popular
Localització geogràfica
Entitat territorial administrativaHostalric (Selva) Modifica el valor a Wikidata
LocalitzacióC. Verge dels Socors, 11. Hostalric (Selva)
Map
 41° 45′ N, 2° 38′ E / 41.75°N,2.64°E / 41.75; 2.64
IPA
IdentificadorIPAC: 26780

Can Piqué és un edifici del municipi d'Hostalric (Selva) que forma part de l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.

Descripció[modifica]

És una casa situada al nucli urbà, fa cantonada amb el carrer Verge dels Socors i Ensenyança.[1] És de planta quadrada, té planta baixa i pis. Coberta de teulada a dues vessants amb tèula àrab.[1] A la façana principal que dona al carrer Verge dels Socors, té un portal de garatge, amb brancals de pedra i llinda de rajols, formant un arc carpanell molt rebaixat. Al primer pis dues finestres amb brancal de pedra i llinda i ampit de rajols.[1] A la façana lateral, és on actualment està situada la porta principal d'entrada a la casa amb llinda i brancals de pedra i dues finestres amb les mateixes característiques.[1] Tota la façana és realitzada amb maçoneria i arrebossada.[1] És un edifici que fou totalment reformat als anys vuitanta.[1]

Referències[modifica]

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Can Piqué
  1. 1,0 1,1 1,2 1,3 1,4 1,5 «Can Piqué». Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Direcció General del Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya. [Consulta: 4 novembre 2014].