Carlos Bautista Ojeda

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaCarlos Bautista Ojeda
Biografia
Naixement8 gener 1959 Modifica el valor a Wikidata (65 anys)
Linares (Província de Jaén) Modifica el valor a Wikidata
Diputat al Parlament Europeu
Representa: Partit Andalusista

20 juliol 1999 – 6 juliol 2003

Circumscripció electoral: Espanya

Dades personals
FormacióUniversitat de Granada
Universitat de Còrdova
Universitat Complutense de Madrid Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Lloc de treball Estrasburg
Brussel·les Modifica el valor a Wikidata
Ocupaciópolític, pintor, metge Modifica el valor a Wikidata
PartitPartit Andalusista
Partit Popular Modifica el valor a Wikidata

Facebook: carlos.bautistaojeda Modifica el valor a Wikidata

Carlos Bautista Ojeda (Linares, província de Jaén, 8 de gener de 1959) és un metge, polític i artista andalús. Es llicencià en Medicina a la Universitat de Granada va fer una postllicenciatura en Ciències Morfofuncionals de l'Esport a la Universitat de Còrdova. També és màster en Alta Direcció i gestió d'empreses Esportives per la Universitat Complutense de Madrid i el Comitè Olímpic Espanyol.

Simultàniament, milita al nacionalisme andalús des de començaments del 1980. És secretari de relacions exteriors del Partit Andalusista,[1] amb el que fou escollit regidor de Linares. Fou elegit diputat per Coalició Europea a les eleccions al Parlament Europeeu de 1999, ocupant l'escó fins a juliol de 2003. De 1999 a 2003 fou membre del grup Verds-Aliança Lliure Europea del Parlament Europeu, així com de la Comissió d'Agricultura i Desenvolupament Rural i de la Delegació per a les Relacions amb els Països del Magrib i la Unió del Magrib Àrab. El 1998 fou nomenat director de l'Institut Andalús de l'Esport i més tard Delegat de la Conselleria de Turisme i Esport de la Junta d'Andalusia.

Es presentà com a candidat a les eleccions al Parlament Europeu de 2009, però no fou escollit. Ha destacat en la defensa dels drets del col·lectiu LGBT[2] Actualment treballa com a metge de Família del Servei Andalús de Salut a Màlaga. També ha destacat com a pintor, i ha exposat a les sales Eduma de Linares, Espacio Tres de Màlaga i ArtJaén 2007.[3]

Referències[modifica]

Enllaços externs[modifica]