Casa al carrer Sant Domènec, 3 (Figueres)

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
(S'ha redirigit des de: Carrer Sant Domènec, 3)
Infotaula d'edifici
Infotaula d'edifici
Carrer Sant Domènec, 3
Imatge
Dades
TipusCasa Modifica el valor a Wikidata
ConstruccióXX Inici
Característiques
Estil arquitectònicObra popular, noucentisme
Localització geogràfica
Entitat territorial administrativaFigueres (Alt Empordà) Modifica el valor a Wikidata
LocalitzacióC. Sant Domènec, 3. Figueres (Alt Empordà)
Map
 42° 16′ N, 2° 58′ E / 42.27°N,2.96°E / 42.27; 2.96
IPA
IdentificadorIPAC: 39391

L'edifici situat al Carrer Sant Domènec, 3 és una obra del municipi de Figueres (Alt Empordà) inclosa en l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.

Descripció[modifica]

És una casa entre mitgeres, situada a cent metres de l'Ajuntament de Figueres, de planta baixa i un pis, amb coberta terrassada. La planta baixa té un encoixinat d'un cinquanta centímetres, i tres obertures, una central de grans dimensions amb dues més petites, una a cada costat. Aquestes obertures, com les del pis superior són en arc deprimit. Les dues portes més petites tenen a sobre un petit requadre amb un esgrafiat amb una rosa, i a sobre d'aquest un altre esgrafiat que ocupa la llargada de la segona planta també amb motius florals. La porta central té un esgrafiat a sobre que representen unes fulles envoltant una orla. El primer pis té un balcó corregut amb dues obertures amb un fris esgrafiat a sobre les finestres, amb motius florals i decoració geomètrica a cada costat de les finestres.[1]

Referències[modifica]

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Casa al carrer Sant Domènec, 3
  1. «Carrer Sant Domènec, 3». Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Direcció General del Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya. [Consulta: 25 gener 2015].