Caserna General de l'Armada

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

La marina és un grup militar. El seu deure és combatre la pirateria per així extingir-la. En el manga One Piece d'Eiichiro Oda i la seva sèrie d'anime, els personatges de la Caserna General de l'Armada, abans de l'anomenat timeskip (de dos anys), són:

Almirall de la Flota[modifica]

En Sengoku

En Sengoku, és l'únic almirall de la flota de l'armada, conegut com a Sengoku el Buda. Apareix en poques ocasions en la història però cada vegada agafa més paper, el primer cop va ser en la reunió sobre qui seria el substitut d'en Crocodile, i per últim cop apareix en Sengoku quan ordena han Kizaru que agafi els pirates d'en Ruffy. És l'únic que té tractes directament amb els Gorōsei, encara que no li agraden molt els Shichibukai, perquè són pirates menyspreats. És un home alt i que té una llarga barba en forma de trena, té una gavina al barret i a vegades l'acompanya una cabra. Segons en Barba-Blanca, en Sengoku és un dels pocs que encaren viuen i coneixen els mars de l'època d'en Gol D. Roger.

Es coneix que té la fruita del diable de convertir-se en una estàtua gegant de buda.

Almiralls[modifica]

L'Aokiji[modifica]

El seu nom real és: Kuzan, com a almirall ha canviat de nom i ara és anomenat per a tots com: Aokiji (青キジ大将) el Faisà Blau.

És el més fort dels tres Almiralls de l'Armada, és un home molt alt però gandul, fins al punt de no complir les missions que li manen per posar-se a dormir. En el passat era el Vice Almirall que va conèixer la Nico Robin quan va haver-hi el Buster Call a Ohara, va ser el responsable de què ella escapés amb vida i des d'aquell moment la vigila en secret, seguint les seves passes, això ho fa com favor al seu amic "Jaguar D. Saul", perquè com es veu en algunes ocasions, aquest personatge mai deixa un deute pendent d'algú que coneix. L'Aokiji té els poders de la Fruita del Diable: Hie-Hie (Hie: en Japonès és Gel) que li permet controlar i transformar-se en gel, és una de les 5 Fruites Logia més poderoses, i això fa que si caigués a l'aigua no s'ofegaria, perquè la congelaria. Acostuma a anar als llocs amb la seva bicicleta que té el nom de "Aochari" congelant l'aigua en forma de camí i traçant una línia entre ells.

En Kizaru[modifica]

El seu nom real és:Borsalino, com almirall ha canviat de nom i ara és anomenat per a tots com:Kizaru (黄猿) el Mico Groc.

Aquest personatge apareix per primer cop quan en Luffy agredeix a un noble mundial a l'arxipèlag de Sabaody. Apareix sobre una bala de canó derrota a 4 dels 11 Supernoves quan intenten evitar-lo. En Kizaru té els poders de la Fruita del Diable: Pika-Pika no Mi (Pika: en Japonès és Llum) és una de les 5 Fruites Logia més poderoses, aquesta habilitat el permet moure's a la velocitat de la llum i transformar-se en partícules de llum, això també el permet no morir ofegat, perquè es pot tele-transportar-se d'un lloc a l'altre, amb tan sols mirar el lloc. També pot crear raigs de llum capasos de travessar una persona.

L'Akainu[modifica]

El seu nom real és:Sakazuki, com almirall ha canviat de nom i ara és anomenat per a tots com:Akainu (赤イヌ) el Gos Vermell.

Aquest personatge fa la seva primera aparició en la guerra de Barbablanca contra la Marina, també apareix en el sobre el passat de la Nico Robin. Se'l veu en la seva antiga posició com Vice Almirall en el Buster Call de Ohara. Aquest almirall va demostrar molta sang freda, quan va ordenar que bombardegessin el vaixell d'evacuació ple de civils d'Ohara, amb l'excusa que podria haver-hi algun arqueòleg dins que se'ls hagués escapat als altres soldats, dient que només ho feia pel bé del govern, des d'aquell moment a l'Aokiji no li cau bé per haver assassinat a tants innocents. Té el poder d'una de les Fruites del Diable tipus Logia: Magu-Magu no Mi que té el poder de crear, controlar i convertir-se en lava.

Vicealmiralls[modifica]

En Monkey D. Garp

En "Monkey D. Garp" és considerat un heroi a l'Armada. Fa la seva primera aparició en la mini-historieta d'en Coby i en Helmeppo, i torna a aparèixer a Water Seven revelant que és l'avi d'en Ruffy, i que el seu fill, que és el pare d'en Ruffy, és en Monkey D. Dragon. És molt fort i pot llançar bales de canó amb les mans amb més potència que els canons.

La Tsuru

Dona de tercera edat que surt per primera vegada a la reunió dels Shichibukai per la substitució d'en Crocodile. Torna a aparèixer a la batalla de Marineford, on es descobreix que té l'habilitat de "fer la bugada" amb les persones.

En John Giant

Un gegant que surt per primer cop durant l'anunciament de la primera recompensa d'en Ruffy. Torna a sortir donant ordres quan la Buster Call d'Enies Lobby és cridada. Torna a aparèixer a Marineford. És derrotat per en Barbablanca.

En Komir

Vice-Almirall Komir (コーミル中将Kōmiru Chuj) és el comandant de la Base Naval de G2 d'una mini-història del manga. Reunions administratives Komir estan plens de cafè amarg, com a testimonis de primera mà quan Ace s'infiltra a la base de passar per un oficial naval.


Els marines segons la seva divisió[modifica]

G-2[modifica]

És una fortalesa de la marina dirigida per el capità Comir.

Comir[modifica]

És el comandant de la G-2, que va ser infiltrat per el Portgas D. Ace.

G-8[modifica]

És la base naval Navarone, té una cançó que els marines sempre canten en el seu honor demostrant el seu amor a ella:


"(la la la la la la la la la la)
La gran fortalesa, la nostra G-8,
és infranquejable pels quatre costats.
No hi ha cap pirata que hi hagi entrat mai!
Té cent vuit canons, són com pues d'ariçons.
És el nostre orgull, és la nostra G-8!"


Al començament de la saga "Navarone" diuen que la base està perdent la reputació dins la marina, ja que com que era infranquejable cap pirata els gosava atacar. Hi ha qui deia que els de la marina els deien "els eriçons punxeguts pels quatre costats".

Consta de:

  • 1000 soldats aproximadament.
  • 108 Canons.
  • Més de 20 cuiners.
  • Diversos molls de càrrega.

Com que la base tenia moltes subvencions del Govern, van decidir retallar. Per culpa d'això, van convertir bastants molls en inoperatius, dels quals un d'ells es va fer servir per amagar el Going Merry.

Dels marines que hi ha en aquesta base, els més remarcables són:

Jonathan[modifica]

És el comandant de Navarone. Va posar moltes dificultats a la tripulació d'en Ruffy per sortir de la fortalesa. Es veu en la saga de "Navarone" (196-206). És previngut, reflexiu i llest. És un dels preferits d'Akainu.

Jessica[modifica]

És la cap de cuina de Navarone. Té un caràcter dur i potent. La gent per fer broma diuen que quan sona l'alarma s'ha de tenir més por de la Jessica que del que passi a fora.

Inspector Shepherd[modifica]

És un inspector enviat per veure l'estat de la fortalesa. En arribar allà, té la mala sort de trobar-se amb la Nico-Robin, la qual li roba la roba i es fa passar per ell. A l'inspector l'engarjolen i no descobreixen qui és fins a gairebé el final de la saga. Ell es preocupa només del fet que els de la Tripulació del Barret de Palla aconsegueixin sortir de Navarone per tal de poder tancar-la.

Divisió 8[modifica]

Nelson Royal

Cap del vuitè esquadró. És un dels personatges més obesos de la sèrie. El seu objectiu és buscar l'elixir de l'eterna joventut.

Divisió 16[modifica]

Nezumi

És el cap d'aquesta divisió. Un dels caps corruptes de la marina, ja que acceptava suborns d'Arlong, el pirata tritó. Nezumi és el responsable del cartell de 30.000.000 de berrys d'en Ruffy, ja que va prendre la fotografia d'ell en la batalla contra Arlong, va avisar a l'exèrcit de la seva existència.

Divisió 77[modifica]

Purin Purin

Va ser ordenat evacuar els habitants de la vila Kokoyashi (en la guerra d'Arlong), però ell es va confiar molt d'ell i de la seva divisió i va ordenar atacar Arlong Park. Ell va disparar una bala de canó que no va fer el més mínim mal a Arlong, i només va aconseguir que ell contraataqués i destruís el vaixell de Purin amb tota la seva tripulació a bord.


Enllaços externs[modifica]

Wiki de One Piece en català