Categoria Discussió:Compositors catalans del sud contemporanis

De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to search

Per mi no queda clar què vol dir "contemporanis" en aquesta categoria.--Lohen11 (disc.) 17:59, 2 des 2014 (CET)

Queda més clar així? No és un nom gens bo, però fins ara no se'ns en ha ocorregut cap de gaire millor per les categories de catalans que són subcategoria d'espanyols.--Pere prlpz (disc.) 18:05, 2 des 2014 (CET)
Dons aleshores s'hauria de dir així: "Compositors del territori de l'actual comunitat autònoma de Catalunya posteriors a la guerra de successió", sinó no hi ha cap paraula que no porti confusió.--Lohen11 (disc.) 18:43, 2 des 2014 (CET)
O compositors catalans espanyols. Pot ser que pel cas dels compositors siguin noms més clars, però no veig que aquestes denominacions siguin més clares en general per totes les altres categories de catalans del sud contemporanis. De fet, no veig ni que siguin més pràctiques pels compositors.--Pere prlpz (disc.) 18:55, 2 des 2014 (CET)
No vull pas reobrir aquesta discussió que tant ens va desunir. Només vull fer constar que aquesta categoria concreta porta confusió. Com que estem parlant de compositors, contemporani vol dir actual i una persona de mitjans dels segle XVIII mai es pot considerar contemporani. I si es posa com a adjectiu de catalans del sud, aleshores sembla que vulgui dir de la meitat del principat cap avall.--Lohen11 (disc.) 19:40, 2 des 2014 (CET)
Diria que estem d'acord en el problema, i en que coses com {{confusió|:categoria:compositors catalans del segle XX}}, encara que siguin útils, no deixen de ser un pegat. Ara bé, el que no hi veig una solució viable que no passi per categoritzar tots els catalans com a espanyols.--Pere prlpz (disc.) 19:46, 2 des 2014 (CET)