Categoria Discussió:Esdeveniments per segle i mes

De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to search

Trob aquestes categories molt poc significatives i amb poc interès enciclopèdic. Pau Cabot · Discussió 09:14, 31 des 2017 (CET)

Si es vol subcategoritzar, per exemple, Categoria:Esdeveniments del segle XVII, millor començar per fer-ho per tipus d'esdeveniments i per dècades. Pau Cabot · Discussió 09:30, 31 des 2017 (CET)
@Pitxiquin: Pau Cabot · Discussió 14:28, 31 des 2017 (CET)
@Pitxiquin: Pau Cabot · Discussió 08:31, 12 gen 2018 (CET)
@Paucabot:} No les vaig crear per a dividir els esdeveniments per segle, si no per a dividir els esdeveniments per mes. Teniem els esdeveniments per mes per omplir i si només creo la categoria general, seran categories massa plenes i poc útils, per això vaig crear per mes i segle. Lo de les categories per dècades o fins i tot per anys també ho trobo molt útil. De fet, ara, els articles que estic arreglant, ja els categoritzo per dècades per si s'acaba categoritzant per anys, cosa que seria interessant, però que omplint les mateixes pàgines dels anys, ja es podria solucionar i potser no caldria fer les categories. Jo l'únic que faig és aprofitar d'omplir unes categories que teníem buides i de pas intento arreglar lo de les dècades i fins i tot anar omplint les dates i els anys d'esdeveniments, que els teníem molt coixos. Les dels mesos potser no tenen massa interès enciclopèdic, però tampoc molesten, i ara ja estan creades un munt. De fet les categories ja existien.--Pitxiquin (disc.) 14:44, 12 gen 2018 (CET)