Categoria Discussió:Infotaules usades amb paràmetres desconeguts

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

@Amadalvarez: Aquests premis que hi ha ara aquí, que els faltava per acabar la migració? Pau Cabot · Discussió 19:25, 2 maig 2019 (CEST)

@Paucabot:La infotaula premi fa de pre-infotaula adaptant els noms de paràmetres fins que fem net. Aquests que surten, en general, és perquè estan en anglès. Abans d'incorporar aquests paràmetres a la traducció de la pre-infotaula, vaig fer unes proves deixant-les sense paràmetres i queden bé en un 80%, o sigui que vaig optar per anar revisant-les mica en mica, aprofitar allò que no tenim i així milloro WD amb alguna dada útil. L'efecte que tenen ara és que tot el que mostra és de WD. Si vols anar fent.... sempre serà benvingut. Merci,amador (disc.) 21:13, 2 maig 2019 (CEST)
Ok. Ja ho provaré. Pau Cabot · Discussió 21:47, 2 maig 2019 (CEST)

Subcategoria[modifica]

@Amadalvarez: no havia vist l'avís de que ara utilitzaràs la categoria per donar un cop de volta a «persona» i he afegit la cerca a «àlbum» que dona falsos positius per passar per la pre-infotaula Plantilla:Infotaula de senzill. Ara n'hi ha prop de 1000. Que et sembla si faig una subcategoria per encabir-les separades?--Kette~cawiki (disc.) 11:15, 22 juny 2020 (CEST)

@Kette~cawiki: Tranqui. El missatge no pretenia limitar l'ús, sinò que el Paucabot no es fotés les mans al cap si veia que creixia desmesuradament. Continua sent comuna com sempre. De fet, ja l'havia buidat, però esperava un dies per si sortia algun cas més. Merci, amador (disc.) 11:27, 22 juny 2020 (CEST)