Clan Uchiha

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

En el manga de Naruto, el clan Uchiha (うちは) és el clan dels portadors del Sharingan. És considerat per molts com el clan més poderós pel fet del domini de les arts de foc, abans de la seva destrucció per Itachi Uchiha (donat a escollir per Danzo). Eren la policia de Konoha en els temps del Tercer i Quart Hokage.

D'aquest clan només queden l'Itachi Uchiha, que el va destruir, el seu germà Sasuke Uchiha, company d'equip d'en Naruto i la Sakura, Obito uchiha o Tobi, Influencia a la creació d'akatsuki, i Shin uchiha (Boruto).

Historia[modifica]

Els Uchihas són descendents d'Indra Ōtsutsuki, el fill gran del Savi dels Sis Camins, qui tenia la idea que el "poder" era l'única forma d'aconseguir la pau que el seu pare desitjava. No obstant això, el Savi va triar al seu fill menor, Asura Ōtsutsuki, com el que heretaria el seu llegat, ja que creia que el "amor" era la forma d'aconseguir la pau, però aquesta decisió va ser presa malament pel seu germà més gran, ja que es va enfrontar al seu propi germà per recuperar el que considerava seu, formant-se des d'aquest moment el que es coneix com la Maledicció de l'Odi. Els descendents del fill menor serien els Senju, causant que es formés una rivalitat entre els Uchiha i els Senjus.