Col·legi d'economistes de Catalunya

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Infotaula d'organitzacióCol·legi d'economistes de Catalunya

El Col·legi d'Economistes de Catalunya és una corporació de dret públic de caràcter professional, que compta amb més de 8.000 col·legiats i col·legiades i més de 1.500 societats i despatxos vinculats dedicats a les diferents vessants de l'economia i l'empresa.

Mitjançant l’organització d’activitats i prestació de serveis, es configura com un centre de formació i actualització professional i com un fòrum d'opinió obert a la societat en general.

L’actual Col·legi d’Economistes de Catalunya és fruit de la unificació l’any 2014 entre l'antic Col·legi d'Economistes i els col·legis de Titulats Mercantils i Empresarials de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

El Col·legi d’Economistes de Catalunya es regeix pels seus propis estatuts col·legials així com pels seus reglaments de desplegament (Reglament de la Junta de Govern i Reglament de l’Assemblea General i del Procés Electoral).

El Col·legi té seus a Barcelona (Plaça Gal·la Placídia 32), Girona (Carrer Joan Maragall 44-46), Lleida (Carrer Pere Cabrera 16) i Tarragona (Rambla Nova 58-60).