Usuari:88.1.154.0/Contraalmirall (Estats Units)

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
(S'ha redirigit des de: Contraalmirall Inferior)

Els serveis uniformats dels Estats Units són únics tenint dos graus de contraalmiralls.

Contraalmirall (part inferior) Rear admiral (lower half)[modifica]

En la Marina dels Estats Units, el contraalmirall (part inferior) de, els Guardacostes dels Estats Units, el Cos Comissionat del Servei de Salut Pública dels Estats Units, el Cos Comissionat de l'Administració de l'Oceà i l'Atmosfera Nacional, (RDML) és un oficial superior de la marina d'una estrella, amb els graus de pagament d'O-7. Contraalmirall (part inferior) està per damunt del capità i per sota del contraalmirall. Contraalmirall (part inferior) és equivalent al rang de general de brigada en els altres serveis uniformats, i equivalent al rang de comodor en la majoria de les altres marines.[1]

Contraalmirall[modifica]

En la Marina dels Estats Units, el contraalmirall de, els Guardacostes dels Estats Units, el Cos Comissionat del Servei de Salut Pública dels Estats Units, el Cos Comissionat de l'Administració de l'Oceà i l'Atmosfera Nacional i el Servei Marítim dels Estats Units,[2][3][4] (RADM), també esmentat com contraalmirall (part superior), és un oficial superior de la marina de dos estrelles, amb els graus de pagament d'O-8. El rang de contraalmirall està per sobre del contraalmirall (part inferior) i sota el vicealmirall. El contraalmirall és equivalent al general de divisió en els altres serveis uniformats.

Història[modifica]

En 1981, s'estengué comodor d'un títol a un grau permanent d'oficial creant-se el rang d'una estrella d'almirall comodor.[5] Després de només 11 mesos, el rang fou revertit a només comodor però mantingué la insígnia d'una estrella.

Vegeu també[modifica]

Referències[modifica]

  1. Comodor va ser històricament un rang de temps de guerra a la marina dels Estats Units, com en el cas del Comodor Perry. Ser comodor segueix sent una funció operativa, normalment ocupada per alts caps de la Marina.
  2. 10 USC 5501. Navy: grades above chief warrant officer, W–5
  3. 14 USC 41. Graus i puntuacions
  4. 37 USC 201. Graus de pagament: assignació a; regles generals
  5. 10 USC 5501 Notes