Corvetto Artweek

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Plantilla:Infotaula esdevenimentCorvetto Artweek
Tipusfira d'art Modifica el valor a Wikidata
EpònimCorvetto (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
LocalitzacióMilà (Itàlia) Modifica el valor a Wikidata
EstatItàlia Modifica el valor a Wikidata

Corvetto Artweek és una mostra d'art contemporani que té lloc anualment a Milà[1] al barri de Corvetto a prop del museu d'art Fondazione Prada.

Història[modifica]

Corvetto Artweek neix d'una idea de galeristes i col·leccionistes com a fira d'art en una àrea de recerca avantguardista de Milà anomenada Corvetto (que té lloc a principis d'abril) i Aleshores s'ha consolidat al llarg dels anys com una cita internacional també per a la recerca artística.

Per la importància de l'exposició, la zona s'ha omplert al llarg dels anys de nombroses galeries d'art, i estudis d'artistes d'arreu del món, que de vegades ceden els seus espais a empreses de moda de luxe.

A prop de la zona de Corvetto també hi ha el conegut club Plastic, que era freqüentat regularment a Milà per Andy Warhol.[2]

Referències[modifica]

  1. «Sat 02.04 2022 -Corvetto Artweek» (en italià). Edizioni Zero srl società unipersonale, 02-04-2022. [Consulta: 13 agost 2022].
  2. «Ultimate Neighborhood Guide: Where to Live in Milan» (en anglès). HousingAnywhere, 06-05-2022. [Consulta: 13 agost 2022].