Daniela Sruoga

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaDaniela Sruoga

Modifica el valor a Wikidata
Biografia
Naixement21 setembre 1987 Modifica el valor a Wikidata (36 anys)
Buenos Aires (Argentina) Modifica el valor a Wikidata
Dades personals
Alçada171 cm Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciójugadora d'hoquei Modifica el valor a Wikidata
Esporthoquei sobre herba Modifica el valor a Wikidata
Trajectòria
  Equip
Gimnasia y Esgrima de Buenos Aires (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
Participà en
2012Jocs Olímpics d'Estiu de 2012 Modifica el valor a Wikidata

Daniela Sruoga (n. el 21 de setembre de 1987 a Buenos Aires) és una jugadora argentina d'hoquei sobre gespa. Juga com a volant i actualment s'exerceix al Club de Gimnàstica i Esgrima de Buenos Aires. Becada per la Secretaria d'Esports de la Nació.[1]

Trajectòria[modifica]

Daniela va començar a jugar a l'hoquei als cinc anys en el Club Gimnàstica i Esgrima de Buenos Aires, al costat de les seves germanes Agustina, Eugenia i Josefina, aquesta última també jugadora de la Selecció argentina.[2] Va debutar en Les Lleones en el 2009, quan va disputar la Copa Panamericana, el seu primer torneig internacional. En 2010 va ser nominada per la FIH al premi de Millor Jugadora Jove del Món, any en el qual va guanyar el seu segon Champions Trophy (el primer en 2009) i el Campionat Mundial.

El 2012, va ser part de l'equip que va obtenir la medalla de plata en els Jocs Olímpics i el tercer títol en el Champions Trophy.

El 2014, va obtenir el tercer lloc al Campionat Mundial disputat a la Haia, Països Baixos.

Vida personal[modifica]

Estudia la carrera de Sociologia en la Universitat de Buenos Aires. Va cursar els seus estudis primaris i secundaris en el col·legi Canada School.

Títols[modifica]

Referències[modifica]

  1. «Zona d'atletes-Llistat de becaris». Secretaria d'Esports de la Nació Argentina. Arxivat de l'original el 2013-11-09. [Consulta: 10 agost 2012].
  2. Walter Alejandro Molezzi. «Les germanes Sruoga». Simplementehockey.com.ar, 11-02-2010. Arxivat de l'original el 2012-04-28. [Consulta: 12 març 2017].