Desirée Ndjambo

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaDesirée Ndjambo

Modifica el valor a Wikidata
Biografia
NaixementDesirée Ndjambo León
17 octubre 1976 Modifica el valor a Wikidata (47 anys)
Madrid Modifica el valor a Wikidata
Dades personals
NacionalitatEspanya
FormacióUniversitat Carlos III de Madrid - llicenciatura en periodisme
Facultad de Trabajo Social (Universidad Complutense de Madrid) (en) Tradueix - treball social Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Lloc de treball Torrespaña (RTVE) Modifica el valor a Wikidata
Ocupacióperiodista, presentadora de televisió Modifica el valor a Wikidata
Activitat1999 Modifica el valor a Wikidata –
MitjansTelevisió Espanyola

Lloc webBloc al web d'RTVE
IMDB: nm2080982 Twitter (X): DesireeNdjambo Instagram: desirendjambo Modifica el valor a Wikidata

Desirée Ndjambo León (Madrid, 17 d'octubre de 1976) és una periodista esportiva espanyola, que actualment exerceix com a periodista esportiva del Telediario 2 (21:00 h), a La 1 de Televisió Espanyola. La seva família paterna és originària de Guinea Equatorial.

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Carlos III i diplomada en Treball Social per la Universitat Complutense de Madrid, va treballar com a redactora del programa Los desayunos de TVE, donant la informació meteorològica al canal 24 horas, i com a reportera del Mundial de MotoGP durant tres temporades. També va excercir de presentadora dels esports al Telediario matinal (6:30 h)[1] abans de substituir Sergio Sauca com a presentador dels esports del Telediario 2 (21:00 h).[2] El 2012 va presentar el programa previ i posterior al Festival de la Cançó d'Eurovisió, anomenat Destino Eurovisión.

Referències[modifica]

  1. Anxo Fernández, Miguel. «Desirée Ndjambo: La exótica del deporte televisivo» (en castellà). La Voz de Galicia, 19-09-2011.
  2. «Sergio Sauca deixarà de presentar els esports del 'Telediario'». Ara [Barcelona], 29-08-2012 [Consulta: 30 agost 2012].

Enllaços externs[modifica]