Discussió:Àrea Metropolitana de Barcelona

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Fotografies àrea metropolitana de Barcelona[modifica]

He vist que al final de l'article es demanen fotografies de l'àrea metropolitana de Barcelona. A quin tipus de fotografies us referiu? Vull dir, han d'aparèixer fotos dels diversos municipis que la conformen? Una fotografia àrea? Ho dic perquè una fotografia àrea és l'única forma que se m'ocorre perquè aparegui tota l'àrea metropolitana. I si és així, no es podria aconseguir una a través del Google Maps? --neith (discussió) 18:17, 16 jul 2008 (CEST)Neith

Les fotografies del Google Maps no són lliures i no es poden copiar; les del Landsat de la Nasa crec que sí i podrien servir. Per altra banda, probablement hi ha moltes fotografies que podrien servir per il·lustrar el caràcter metropolità de l'àrea, amb una panoràmica des de Montjuïc o Collserola, amb algun equipament d'àmbit metropolità, amb alguna frontera municipal, etc. Potser cal començar a mirar a commons (o sortir al carrer amb la càmera) i posar-hi un peu de foto imaginatiu que relacioni l'àrea i la imatge. Com que hi ha una mica d'espai, també s'hi podrien posar unes quantes fotos de diferents llocs representatius de l'àrea metropolitana, o una galeria d'imatges.--Pere prlpz (discussió) 18:35, 16 jul 2008 (CEST)

Error en dades de població i densitat[modifica]

No puc modificar la InfoTaula Geografia Política. Demano que alguna altra persona ho pugui fer. Per error hi consta la població de la Regió Metropolitana - RMB (quasi 5 milions), però la superfície de l'AMB sí que està correcta (636km2). Per tant la densitat també esà incorrecta. Les dades correctes són: Població, ha de ser 3.260.268 habitants / Densitat, ha de ser 5.126 hab/km2. Segons dades consultades al mateix article (veure la taula de població per municipis).

Error al mapa que situa l'àrea metropolitana dins l'àmbit funcional[modifica]

No es va actualitzar i no es va tenir en compte la creació de l'àmbit del Penedès, àmbit a què pertanyen les comarques del Garraf i Alt Penedès incloses aquí al Metropolità.