Discussió:Aldaia

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Aldaia realment de quina comarca és? Per que malgrat que a la veu Aldaia, diu que és de l'Horta Sud, no apareixia en el llistat de pobles d'aquesta comarca però si en la comarca Horta Oest. De moment he modificat la llista de pobles de l'Horta Sud i he ficat Aldaia, però encara no l'he tret de l'Horta Oest per si de cas.

Hi ha un merder força gros sobre els municipis valencians. Hauríem d'agafar de model d'una sola pàgina web de la Generalitat i creure'ns tot el que ens expliqui aquella pàgina. Llull 06:51 20 set, 2004 (UTC)

Aldaia és de l'Horta Sud, ho sé perquè jo sóc d'Alaquàs, poble veí, i per cert, que he hagut d'afegir als municipis d'aquesta comarca.

Sóc ciutadà d'Aldaia i puc afirmar que la meua localitat pertany oficialment a L'Horta Sud.el comentari anterior sense signar és fet per 84.126.203.192 (disc.contr.) 19:04, 28 set 2007 (CEST)[respon]

jorge[modifica]

a aldaia/aldaya los ventall es diu palmito,es fan practicament la mayoria de palmitos de tota espanya, aldaia va ser de quart de poble que al any 18,,no en recorde es va independizar,hi a un barri(barri del crist)que es volen independizar de aldaia conta con un teatre de nova construccion,mols parcs,es propensa a les imundiacions,per mig del poble hi a una barranquet petiti recientement van donarli un premi per un poble sense barreresel comentari anterior sense signar és fet per 83.42.116.168 (disc.contr.) 13:24, 27 feb 2008 (CET)[respon]