Discussió:Associació de Municipis per la Independència

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Diferents mapes[modifica]

O bé es fa un mapa diferent per als municipis i per als consells comarcals o bé es fan servir tres colors, però no permet ensenyar tota la informació mostrar els dos termes que se solapen en un sol mapa amb només dos colors. 88.13.166.161 (discussió) 13:09, 1 feb 2012 (CET)

Hi estic d'acord. Pots parlar amb Salvadorcases, autor del mapa ;-) --Davidpar (disc.) 20:40, 1 feb 2012 (CET)
Seria interessant que afegís tots els territoris de parla catalana en aquests nous mapes, i no només la comunitat autònoma de Catalunya.--Jove (disc.) 20:50, 1 feb 2012 (CET)
D'acord amb l'anònim i amb en Jove.--Arnaugir 15:04, 2 feb 2012 (CET)

De moment, que jo sàpiga, només en formen part municipis i consells comarcals de Catalunya. Si voleu es pot fer un mapa de tota la Unió Europea o de tot el Sistema Solar, però no li veig el sentit.el comentari anterior sense signar és fet per Salvadorcases (disc.contr.)

(ometent l'arrogància...) crec que seria interessant fer dos mapes separats pels consells comarcals i pels municipis, perquè se solapen i el mapa actual no transmet prou bé la informació. Com ho veus?--Arnaugir 10:19, 4 feb 2012 (CET)

Uf, quina feinada. La idea del mapa no és donar informació detallada, per això ja hi ha el cos de l'entrada, la meva idea era fer una cosa molt gràfica i visual que dongui una impressió de l'extensió de l'associació amb un sol cop de vista. Per cert, algú sap com esborrar de wikipedia commons les versions anteriors del mapa?

Notícies com aquesta referma la necessitat de fer diferents mapes segons el tipus d'organització que s'hi apunti. Com es fa ara el mapa? Si coincideix comarca i municipi guanya el municipi? Llavors suposo que no deu ser difícil agafar el mapa que ja hi és per a eliminar el color de les comarques, obtenint-ne el dels municipis i fer el de les comarques apart.

Llista a part[modifica]

Crec que deixaria aquesta entrada per l'article enciclopèdic i mouria la llista a Llista de municipis adherits a l'Associació de Municipis per la Independència. Pau Cabot · Discussió 11:49, 4 feb 2012 (CET)

D'acord. Potser fóra bo deixar aquí, per exemple, només els de més de 20.000 habitants (per dir una xifra)--Arnaugir 12:57, 5 feb 2012 (CET)
Ara hi ha un article amb llista. Jo no ho separaria. A més, la llista posada en columnes queda prou compacta per no menjar-se l'article.--Pere prlpz (disc.) 15:56, 17 feb 2012 (CET)

Rètol d'entrada a Vilablareix[modifica]

Convindria que algú que hi visqui a prop faci una fotografia amb llicència lliure al rètol d'entrada a Vilablareix per a il·lustrar l'article, més enllà dels mapes. Corre especial urgència perquè la Generalitat de Catalunya ja ha demanat que es retiri. Per a més informació vegeu: enllaç 1 o enllaç 2. La informació del conflicte ja l'he transcrita a l'article. Moltes gràcies per la col·laboració! --Jove (disc.) 20:55, 12 maig 2012 (CEST)

Ostres, just fa una hora hi he passat. Aviam si demà m'hi puc acostar.--Arnaugir 21:22, 12 maig 2012 (CEST)
Moltes gràcies! Penso que seria una bona aportació abans que quedi en l'oblit.--Jove (disc.) 21:56, 12 maig 2012 (CEST)

Noves imatges dels mapes de la pàgina[modifica]

Hola hola, tinc un petit problema quan intento actualitzar les noves imatges dels mapes municipals i comarcals. Algu em sabria explicar com es pot fer ? Moltes gràcies per la infrmacio. --Usuari:Catsarreulluitant (disc.) 20:32, 14 maig 2012 (CEST)

Bàsicament, és el que en Pau Cabot t'ha dit alguns cops a la teva discussió: les imatges lliures s'han de carregar a Commons, fent servir l'enllaç "càrrega a Commons" que tens al menú de l'esquerra.--Pere prlpz (disc.) 23:27, 14 maig 2012 (CEST)

Nous mapes[modifica]

Pel que sembla, els nous mapes que es pretenen penjar hi consten els municipis que "encara" no s'hi han adherit. Aquesta categorització em sembla agoserada i pretensiosa. Una altra cosa seria que haguessin rebutjar participar, però no crec que sigui bona idea afegir aquells que encara no s'han pronunciat.--Jove (disc.) 16:14, 18 maig 2012 (CEST)

Proposta de simplificació de les dades[modifica]

Ja hi ha 520 municipis dintre l'associació de municipis per la Independència front els només 426 que no en formen part. La pàgina està quedant massa bigarrada amb tants de noms, i encara pot créixer molt més. Arribat a aquest cas semblaria que ha de sortir a compte posar-hi els que no en formen part. Entenc que el que els està posant no voldrà per què quedaria lleig, però el que sí que es pot fer és treure les llistes de municipis d'aquelles comarques que tenen un 100% dels municipis formant-ne part. Actualment n'hi ha dues: el Pla de l'Estany i el Ripollès. Això serien 30 línies menys ocupant espai i més que n'hi podran haver si es fa el complet amb més comarques. 88.19.140.84 (discussió) 00:06, 30 jul 2012 (CEST)

En el cas d'Osona, que en formen part 50 dels 51 municipis, potser sí que s'hi podria posar "tots menys X". Com està ara no és gaire informatiu. No he sabut trobar quin és el 51è municipi que no en forma part. 193.153.238.30 (discussió) 14:37, 30 jul 2012 (CEST)
Em sembla bé la proposta. --Pukyxd (disc.) 11:45, 31 jul 2012 (CEST)
Doncs ho canvio per a aquestes tres comarques. 79.158.54.98 (discussió) 10:36, 1 ago 2012 (CEST)

Canvis en els mapes[modifica]

Crec que s'entendria més que en el mapa de consells comarcals totes les comarques no adherides tinguessin el mateix color. Ara no s'entén bé les diferents gammes que tenen. També proposaria que de la mateixa manera que tenen diferent color les comarques amb 0% de població adherida i les que en tenen menys del 50%, haurien de tenir encara un altre color diferent les comarques amb el 100% de la població adherida. Potser un granat marronós molt fort posant-hi les llegendes en blanc. 193.152.143.162 (discussió) 15:47, 13 ago 2012 (CEST)


Hi estic d'acord. Faré els canvis proposats.--Msrvida (disc.) 13:39, 25 ago 2012 (CEST)

Ha quedat molt bé. Fantàstic. Ja de passada, no creus que el mapa de municipis adherits i territori adherit és redundant? No tindria més sentit si el de territori adherit també incorporés de color vermell tot el que queda dintre la província de Lleida i les comarques adherides i que només quedés en blanc el que no estigués adherit a cap nivell administratiu? 80.30.193.145 (discussió) 16:47, 25 ago 2012 (CEST)
Proposo esperar 2 setmanes aveure què és el que es belluga. Però hi ha un risc de sobrerepresentació i d'estimació errònea (estadísticament parlant). Té més força un municipi adherit als 3 nivells i representat en mapes diferents que no pas un a un sol però que fos en el mateix mapa del que ho està als 3 nivells. No sé si m'explico... El que es pot fer sino és representar els municipis en mapes diferents per tal de visualitzar els que estan a 3, 2, 1 i 0 nivells administratius respectivament, o fer-ho tot en un sol mapa en 4 colors diferents. Què us sembla ? Parlant en llenguatge de representativitat significativament diferencial és el que és més coherent i representatiu de la realitat. --Catsarreulluitant (disc.) 12:01, 4 set 2012 (CEST)
La lògica de representar amb un sol mapa és molt senzilla, però la pràctica molt complicada i laboriosa i requereix molt d'esforç (pot marejar). Una manera lògica de fer la representació per codi de colors és posar colors primaris per a adhesions úniques i secundaris per a adhesions múltiples. Una cosa com aquesta:
  • Blanc representa que no hi adhesió a cap nivell.
  • Vermell representa que hi ha adhesió només a nivell municipal.
  • Blau representa que hi ha adhesió només a nivell comarcal.
  • Groc representa que hi ha adhesió només a nivell provincial.
  • Lila (blau + vermell) per a representar que hi ha adhesió només a nivell municipal i comarcal.
  • Taronja (groc + vermell) per a representar que hi ha adhesió només a nivell municipal i provincial.
  • Verd (groc + blau) per a representar que hi ha adhesió només a nivell comarcal i provincial.
  • Negre (groc + blau + vermell) per a representar que hi ha adhesió a tots tres nivells.
Com deia, la idea colorimètrica és molt senzilla, però portar-ho al mapa és molt rebuscat. Al que no li veig molt de sentit és a tenir dos mapes pràcticament iguals l'un al costat de l'altre. Aquest sí que em sembla que estaria indicant el que diu la llegenda de "territori adherit". 193.152.189.13 (discussió) 13:03, 4 set 2012 (CEST)

Com no sé com es canvia el mapa, us vull dir que Vic, Argentona i Tortosa ja s'han afegit. Salut!


Entesos, quin mapa preferiu treure, el de la continuïtat territorial o el dels municipis adherits ?

M'agrada molt el tipus de representació que es faria del mapa a nivell d'adhesions. Penjaré un esbós real demà al vespre, pot quedar molt ben treballat! --Catsarreulluitant (disc.) 18:37, 6 set 2012 (CEST)

Home, el mapa amb els límits de municipis crec que és necessari per què és el més informatiu per al lector. L'altre pot estar bé per a què l'ensenyi l'AMI, de fet, fa goig de veure, però a nivell informatiu aquí a la Viquipèdia és redundant. A mi també m'agrada la idea d'un mapa amb nivell d'adhesions. 193.152.189.89 (discussió) 18:52, 6 set 2012 (CEST)

M'agrada el nou mapa. Pensava que potser seria massa complex, quant a colors, però crec que s'entén perfectament. Només li veig un error, que és que mitja Baixa Cerdanya pertany a la província de Lleida i per tant, la part de l'oest, hauria de tenir un altre acolorit. Crec que a més s'entendria intuïtivament millor fent dos canvis:

  • El primer homogeneïtzar la simbologia de colors en tot l'article i per tant, en el mapa del costat amb les comarques en verd posar-les blaves i el que té la província de Lleida destacada posar-la groga.
  • L'altre és més subtil, però crec que intuïtivament s'entendria millor si els municipis que només són a un nivell administratiu fossin més clars (com en una transparència amb un 33% de visualització), els que són a dos nivells fossin més intensos (com en una transparència amb un 66% de visualització) i el que fos a tres nivells ho fos amb el color fosc més intens de tot. Crec que així encara seria més fàcil fer-se'n una imatge mental

De totes maneres, reitero que m'ha agradat molt com ha quedat el resultat. 193.153.236.93 (discussió) 18:46, 7 set 2012 (CEST) No sé com ho veus. 193.153.236.93 (discussió) 18:47, 7 set 2012 (CEST)

No sé si estic donant l'aparença de ser un manaire que fa exigències. Si ho dic així a mode de suggeriment és per què jo no en tinc ni idea de fer aquests mapes, llavors em sembla que veig com fer-hi millores però no sé com fer-les. Entenc que això pugui semblar molest. 193.152.191.46 (discussió) 15:19, 8 set 2012 (CEST)

Uniformitat de mapes[modifica]

Sense voler crear cap desavinença, penso que caldria treure la senyera del fons del mapa comarcal, per una qüestió de uniformitat. A més a més, també esborraria els límits territorials de fora de la comunitat autònoma (frontera nord d'Aragó, frontera nord d'Andorra i la línia de costa francesa) en els mapes de municipis adherits i territori adherit. D'aquesta forma s'aconseguirà una estètica comuna que millorarà substancialment l'article.--Jove (disc.) 18:16, 9 set 2012 (CEST)

Rètol vilablareix[modifica]

rètol

Avui passant per Vilablareix he aprofitat per fer una foto al rètol de l'entrada del poble. Si el voleu aprofitar per l'article...

creieu que s'hauria de retallar?--Arnaugir 18:56, 3 oct 2012 (CEST)

Molt bona feina Arnaugir! Jo penso que no és del tot imprescidible retallar-la. Potser escurçaria una mica el costat dret per treure part de l'ombra, però no de l'esquerre perquè sinó no es veu la carretera. --Jove (disc.) 20:31, 3 oct 2012 (CEST)

Assemblees de l'AMI[modifica]

Potser seria interessant de les Assemblees que ha fet l'AMI i les decisions que s'hi han pres.

Dades del referèncum de l'estatut[modifica]

Al text hi diu: "...iniciat com a reacció a les retallades del Tribunal Constitucional a l'Estatut d'Autonomia democràticament ratificat l'any 2006[9] pel 35,77% dels electors a Catalunya.". No se si és del tot correcte posar el 35,77% dels electors a Catalunya; sempre quan hi ha eleccions o referèndums el que és important són els vots emesos és a dir, la frase crec que hauria de dir: "...iniciat com a reacció a les retallades del Tribunal Constitucional a l'Estatut d'Autonomia democràticament ratificat l'any 2006[9] pel 73,9% dels vots emesos en el referèndum realitzat l'any 2006.". --Darth vader 92 (disc.) 14:11, 1 ago 2015 (CEST)

Algú s'anima a passar la llista de municipis adderits a Wikidata[modifica]

Segons web de l'AMI aquesta és la llista d'ajuntaments adderits. Algú podria fer llista a Wikidata? Àger Agramunt Agullana Aiguafreda Aiguamúrcia Aiguaviva Aitona Alàs i Cerc Albanyà Albesa Albons Alcanar Alcanó Alcarràs Alcoletge Alcover Aldover Alella Alfés Alforja Algerri Alguaire Alins Alió Almacelles Almatret Almenar Almoster Alòs de Balaguer Alp Alpens Alpicat Alt Àneu Altafulla Amer Amposta Anglès Anglesola Arbeca Arbolí Arbúcies Arenys de Mar Arenys de Munt Argelaguer Argençola Argentona Arnes Arsèguel Artés Artesa de Lleida Artesa de Segre Aspa Avià Avinyó Avinyonet de Puigventós Avinyonet del Penedès Bagà Balaguer Balenyà Balsareny Banyoles Barbens Barberà de la Conca Bàscara Batea Begues Begur Bell-lloc d'Urgell Bellaguarda Bellcaire d'Empordà Bellcaire d'Urgell Bellmunt d'Urgell Bellmunt del Priorat Bellpuig Bellver de Cerdanya Bellvís Benavent de Segrià Benifallet Benissanet Berga Besalú Bescanó Beuda Bigues i Riells Biosca Biure Blancafort Boadella i les Escaules Bolvir Bonastre Borrassà Borredà Bot Botarell Bovera Bràfim Breda Brunyola Cabacés Cabanabona Cabanes Cabra del Camp Cabrera de Mar Cabrils Cadaqués Calaf Calafell Calders Caldes d'Estrac Caldes de Malavella Caldes de Montbui Calella Calldetenes Callús Calonge Camarasa Camarles Camós Campdevànol Campelles Campins Campllong Camprodon Canet d'Adri Canet de Mar Cànoves i Samalús Cantallops Canyelles Capafonts Capçanes Capellades Capmany Capolat Cardedeu Cardona Carme Cassà de la Selva Casserres Castell de l'Areny Castell de Mur Castell-Platja d'Aro i S'Agaró Castellar de la Ribera Castellar de n'Hug Castellar del Riu Castellbell i el Vilar Castellbisbal Castellcir Castelldans Castelldefels Castellet i la Gornal Castellfollit de la Roca Castellfollit de Riubregós Castellnou de Seana Castelló d'Empúries Castelló de Farfanya Castellolí Castellserà Castellterçol Castellvell del Camp Castellví de la Marca Castellví de Rosanes Celrà Centelles Cercs Cerdanyola del Vallès Cervera Cervià de les Garrigues Cervià de Ter Cistella Ciutadilla Clariana de Cardener Colera Coll de Nargó Collbató Colldejou Collsuspina Colomers Conca de Dalt Conesa Constantí Copons Corbera d'Ebre Corbera de Llobregat Corbins Corçà Cornellà del Terri Cornudella de Montsant Crespià Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura Cubelles Cubells Darnius Das Deltebre Dosrius El Bruc El Brull El Catllar El Cogul El Far d'Empordà El Masnou El Masroig El Molar El Morell El Palau d'Anglesola El Papiol El Perelló El Pinell de Brai El Pla de Santa Maria El Pla del Penedès El Poal El Pont d'Armentera El Pont de Bar El Port de la Selva El Rourell El Soleràs El Vilosell Els Alamús Els Garidells Els Guiamets Els Hostalets de Pierola Els Omellons Els Omells de na Gaia Els Pallaresos Els Plans de Sió Els Prats de Rei Els Torms Espinelves Espolla Esponellà Estamariu Estaràs Esterri d'Àneu Esterri de Cardós Falset Figaró-Montmany Fígols Fígols i Alinyà Figueres Figuerola del Camp Flaçà Flix Fogars de la Selva Fogars de Montclús Folgueroles Fondarella Fonollosa Font-Rubí Fontanals de Cerdanya Fontcoberta Foradada Forallac Forès Fornells de la Selva Fortià Fulleda Gaià Gallifa Gandesa Garcia Garrigàs Garriguella Gavet de la Conca Ger Ginestar Girona Gironella Gisclareny Golmés Gombrèn Gósol Granera Granyanella Granyena de les Garrigues Granyena de Segarra Gratallops Gualba Gualta Guardiola de Berguedà Guils de Cerdanya Guimerà Guissona Guixers Gurb Horta de Sant Joan Hostalric Igualada Isona i Conca Dellà Isòvol Ivars d'Urgell Ivars de Noguera Ivorra Jafre Jorba Juià Juncosa Juneda L'Albagés L'Albi L'Albiol L'Aldea L'Aleixar L'Ametlla de Mar L'Ametlla del Vallès L'Ampolla L'Armentera L'Escala L'Espluga Calba L'Espluga de Francolí L'Espunyola L'Esquirol L'Estany La Baronia de Rialb La Bisbal d'Empordà La Bisbal de Falset La Bisbal del Penedès La Cellera de Ter La Coma i la Pedra La Fatarella La Figuera La Floresta La Fuliola La Galera La Garriga La Granada La Granadella La Granja d'Escarp La Guingueta d'Àneu La Jonquera La Llacuna La Masó La Morera del Montsant La Nou de Gaià La Palma d'Ebre La Palma de Cervelló La Pera La Pobla de Cérvoles La Pobla de Claramunt La Pobla de Lillet La Pobla de Mafumet La Pobla de Massaluca La Pobla de Montornès La Pobla de Segur La Portella La Riba La Riera de Gaià La Roca del Vallès La Secuita La Selva de Mar La Selva del Camp La Sénia La Sentiu de Sió La Seu d'Urgell La Tallada d'Empordà La Torre de Capdella La Torre de Claramunt La Torre de Fontaubella La Torre de l'Espanyol La Vajol La Vall d'en Bas La Vall de Bianya La Vall de Boí La Vilella Alta La Vilella Baixa Les Avellanes i Santa Linya Les Borges Blanques Les Borges del Camp Les Cabanyes Les Franqueses del Vallès Les Llosses Les Masies de Roda Les Masies de Voltregà Les Oluges Les Piles Les Planes d'Hostoles Les Preses Les Valls de Valira Linyola Lladó Lladorre Llagostera Llambilles Llanars Llançà Llardecans Llavorsí Llers Lles de Cerdanya Lliçà de Vall Llimiana Llinars del Vallès Llívia Llobera Llorac Llorenç del Penedès Lluçà Maçanet de Cabrenys Maçanet de la Selva Madremanya Maià de Montcal Maials Maldà Malgrat de Mar Malla Manlleu Manresa Marçà Margalef Marganell Martorell Martorelles Masarac Masdenverge Masllorenç Maspujols Masquefa Massanes Massoteres Matadepera Menàrguens Meranges Mieres Miralcamp Miravet Moià Molins de Rei Mollerussa Molló Monistrol de Calders Monistrol de Montserrat Mont-ral Mont-ras Montagut i Oix Montblanc Montbrió del Camp Montclar Montellà i Martinet Montesquiu Montferrer i Castellbò Montferri Montgai Montgat Montmajor Montmeló Montoliu de Segarra Montornès de Segarra Montseny Móra d'Ebre Móra la Nova Muntanyola Nalec Navarcles Navàs Navata Navès Nulles Odèn Ogassa Olèrdola Olesa de Bonesvalls Olesa de Montserrat Oliana Oliola Olius Olost Olot Olvan Organyà Orís Oristà i la Torre d'Oristà Orpí Òrrius Os de Balaguer Osor Pacs del Penedès Palafrugell Palamós Palau de Santa Eulàlia Palau-sator Palau-saverdera Pallejà Palol de Revardit Pals Pardines Parlavà Passanant i Belltall Pau Paüls Pedret i Marzà Penelles Perafita Peralada Peramola Piera Pinell de Solsonès Pinós Pira Planoles Poboleda Pont de Molins Pontós Ponts Porqueres Porrera Portbou Pradell de la Teixeta Prades Prat de Comte Pratdip Prats de Lluçanès Prats i Sansor Preixana Preixens Premià de Dalt Premià de Mar Prullans Puig-reig Puigcerdà Puiggròs Puigpelat Puigverd d'Agramunt Puigverd de Lleida Quart Queralbs Rabós d'Empordà Rajadell Rasquera Regencós Rellinars Reus Rialp Riba-roja d'Ebre Ribera d'Ondara Ribera d'Urgellet Ribes de Freser Riells i Viabrea Riner Ripoll Riu de Cerdanya Riudarenes Riudaura Riudecanyes Riudecols Riudellots de la Selva Riudoms Rocafort de Queralt Roda de Ter Rodonyà Roquetes Roses Rosselló Rupià Rupit i Pruit Sagàs Salàs de Pallars Saldes Sallent Salomó Salt Sanaüja Sant Agustí de Lluçanès Sant Andreu de Llavaneres Sant Andreu Salou Sant Aniol de Finestres Sant Antoni de Vilamajor Sant Bartomeu del Grau Sant Boi de Lluçanès Sant Carles de la Ràpita Sant Cebrià de Vallalta Sant Celoni Sant Climent de Llobregat Sant Climent Sescebes Sant Cugat del Vallès Sant Cugat Sesgarrigues Sant Esteve de la Sarga Sant Esteve de Palautordera Sant Esteve Sesrovires Sant Feliu de Buixalleu Sant Feliu de Codines Sant Feliu de Guíxols Sant Feliu de Pallerols Sant Feliu Sasserra Sant Ferriol Sant Fost de Campsentelles Sant Fruitós del Bages Sant Gregori Sant Guim de Freixenet Sant Guim de la Plana Sant Hilari Sacalm Sant Hipòlit de Voltregà Sant Iscle de Vallalta Sant Jaume d'Enveja Sant Jaume de Frontanyà Sant Jaume de Llierca Sant Jaume dels Domenys Sant Joan de les Abadesses Sant Joan de Mollet Sant Joan de Vilatorrada Sant Joan les Fonts Sant Jordi Desvalls Sant Julià de Cerdanyola Sant Julià de Ramis Sant Julià de Vilatorta Sant Julià del Llor i Bonmatí Sant Just Desvern Sant Llorenç d'Hortons Sant Llorenç de la Muga Sant Llorenç de Morunys Sant Llorenç Savall Sant Martí d'Albars Sant Martí de Centelles Sant Martí de Llémena Sant Martí de Tous Sant Martí Sarroca Sant Martí Sesgueioles Sant Martí Vell Sant Mateu de Bages Sant Miquel de Campmajor Sant Mori Sant Pau de Segúries Sant Pere de Ribes Sant Pere de Riudebitlles Sant Pere de Torelló Sant Pere de Vilamajor Sant Pere Pescador Sant Pere Sallavinera Sant Pol de Mar Sant Quintí de Mediona Sant Quirze de Besora Sant Quirze del Vallès Sant Sadurní d'Anoia Sant Sadurní d'Osormort Sant Salvador de Guardiola Sant Vicenç de Castellet Sant Vicenç de Montalt Sant Vicenç de Torelló Sant Vicenç dels Horts Santa Bàrbara Santa Cecília de Voltregà Santa Coloma de Cervelló Santa Coloma de Farners Santa Coloma de Queralt Santa Cristina d'Aro Santa Eugènia de Berga Santa Eulàlia de Riuprimer Santa Eulàlia de Ronçana Santa Fe del Penedès Santa Margarida i els Monjos Santa Maria d'Oló Santa Maria de Besora Santa Maria de Merlès Santa Maria de Palautordera Santa Pau Santa Susanna Santpedor Sarral Sarrià de Ter Sarroca de Bellera Sarroca de Lleida Saus, Camallera i Llampaies Senan Sentmenat Serinyà Seròs Setcases Seva Sidamon Sils Sitges Siurana Sobremunt Solivella Solsona Sora Soriguera Sort Soses Subirats Sudanell Sunyer Súria Susqueda Tagamanent Talamanca Taradell Tàrrega Tarrés Tarroja de Segarra Tavèrnoles Tavertet Teià Térmens Terrades Terrassa Tiana Tiurana Tivissa Tona Torà Tordera Torelló Tornabous Torre-serona Torrebesses Torredembarra Torrefarrera Torrefeta i Florejacs Torregrossa Torrelameu Torrelavit Torrelles de Foix Torrelles de Llobregat Torrent Torres de Segre Torroella de Montgrí i l'Estartit Torroja del Priorat Tortellà Tortosa Toses Tossa de Mar Tremp Ullastrell Ullastret Ulldecona Ulldemolins Urús Vacarisses Vall-llobrega Vallbona d'Anoia Vallcebre Vallclara Vallfogona de Balaguer Vallfogona de Ripollès Vallgorguina Vallromanes Valls Veciana Ventalló Verdú Verges Vic Vidrà Vidreres Vila-rodona Vila-sacra Vila-sana Vilabella Vilabertran Vilablareix Vilada Viladamat Viladasens Viladecavalls Vilademuls Viladrau Vilafant Vilafranca del Penedès Vilajuïga Vilalba Sasserra Vilallonga de Ter Vilallonga del Camp Vilamacolum Vilamaniscle Vilanant Vilanova d'Escornalbou Vilanova de Bellpuig Vilanova de l'Aguda Vilanova de la Barca Vilanova de Meià Vilanova de Sau Vilanova de Segrià Vilanova del Vallès Vilanova i la Geltrú Vilaplana Vilassar de Dalt Vilassar de Mar Vilaür Vilaverd Vilobí d'Onyar, Salitja i Sant Dalmai Vilobí del Penedès Vilopriu Vimbodí i Poblet Vinaixa Vinebre Vinyols i els Arcs Viver i Serrateix Xerta