Discussió:Biblioteca Central de Cornellà de Llobregat

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Aquest article ha estat creat o millorat substancialment en el marc del Viquiprojecte:Cornellà de Llobregat, projecte iniciat l'any 2016 per ampliar i millorar la cobertura d'informació sobre la ciutat de Cornellà de Llobregat respecte a diversos aspectes com la cultura, història local, edificis simbòlics, societat o personalitats destacades.

Si tens interès sobre la ciutat i vols participar o unir-te al projecte, o bé demanar, millorar o proposar articles relacionats amb el municipi, visita la pàgina del viquiprojecte.

Xavier Dengra (MISSATGES) 14:56, 10 feb 2018 (CET)[respon]

Millores[modifica]

@Xavier Dengra: Deixo aquí apunts per tal de millorar l'article:

  1. Tinc un dubte sobre el nom i no l'acabo de veure és Biblioteca Central de Cornellà o Biblioteca Central de Cornellà de Llobregat. Suposo que en moltes publicacions apareix més fonts amb la primera, però espero que Cornellà del Terri no obri cap biblioteca... Haurè de canvia el commons:Category:Biblioteca Central de Cornellà de Llobregat
  2. No he trobat gaire fonts a la xarxa que verifiquin l'article, espero que hi hagin fonts publicades.
  3. Pel que fa a les dades de la infotaula, no sé si la data de fundació hauria de ser només la del 1996. Entenc que l'origen és l'anomenada Biblioteca Popular Joan Maragall però tinc la sensació que és semblant al cas de la Biblioteca Popular Francesc Tarafa i Can Pedrals. Sempre es pot parlar. El tema de la gestió de les biblioteques públiques és complex perquè tant com la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament gestionen l'immoble conjuntament (adquisició de llibres, usuaris, equipaments, etc.)

--Docosong (disc.) 23:48, 10 feb 2018 (CET)[respon]

@Xavier Dengra: Sobre l'origen de la primera biblioteca popular a Cornellà, sembla que des de l'estiu de 1928 hi ha la reclamació d'obrir una biblioteca pública a Cornellà:
--Docosong (disc.) 02:56, 16 feb 2018 (CET)[respon]