Discussió:Bikimel

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Veig que la Judesba ha proposat esborrar aquesta entrada. Amb tots els meus respectes: foteu el que us doni la gana. Jo, personalment, ja estic fart de justificar perquè crec que cal tenir màniga ampla a l'hora d'incloure entrades a la Viquipèdia.

"No s'han trobat referències que demostrin la seva admissibilitat". No sóc especialment fan de la Bikimel, però trobo que tenir tres discos al mercat, alguna col·laboració i algun premi la fan "admissible".

Se m'escapa perquè una sèrie de TV com La Riera és més admissible que un grup de músics amb una certa trajectòria.

Crec que si hi ha un problema amb el contingut, pot editar-se, però demanar que s'esborri... potser l'editor que no troba referències podria buscar-les, que hi són, enlloc de demanar que s'esborri. Que no vol/pot fer-ho? D'acord, però que no en demani l'esborrat, perquè potser tampoc poden/volen fer-ho els qui han contribuït a l'article.

I si d'esborra, es perd tot.

Salut,

i.el comentari anterior sense signar és fet per Ictlogist (disc.contr.) 19:38, 15 nov 2013

@Ictlogist: per al·lusions: potser no t'has llegit Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat o Viquipèdia:Citau les fonts. Em sembla molt bé que siguis un inclusionista, i que vulguis inventar-te les teves pròpies normes, però no sóc jo qui ha fet les normes vigents de la Viquipèdia ni qui ha de buscar ni afegir referències, que han de ser de fonts fiables i oferir una cobertura significativa del subjecte. Potser no saps que infringir el copyright és delicte, i que un article amb "copyvio" es pot esborrar pel procediment de destrucció immediata. Potser tampoc no t'has llegit amb deteniment el missatge que vaig deixar a la teva pàgina de discussió ni com està anant la proposta d'esborrament; bé, per si de cas se t'ha escapat pots fer-ho aquí: Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes#Bikimel. Salut! --Judesba (digues...) 19:50, 15 nov 2013 (CET)
@Judesba: Sí, m'he llegit totes les normes i criteris. I no, no vull reinventar-me les pròpies normes. La base de la meva crítica és que hi ha una (a més creixent) tendència a esborrar tot allò que no està perfecte d'entrada. Sí, és cert, aquell article ha tingut algunes aportacions que han copiat i enganxat text autopromocional d'una altra banda. Davant d'això hi ha dues opcions: revertir els canvis o esborrar l'article sencer. I es proposa esborrar l'article sencer. És això el que trobo extremadament molest. Si una cosa ha demostrat la Viquipèdia és que creix molt bé a base de petites contribucions, no a base de grans contribucions (que no dic que no n'hi hagi també). Esborrar és anar contra aquesta manera de construir plegats, que és el que jo defenso. I, repeteixo, això no va contra les normes, sinó contra una determinada manera d'aplicar-les. Ictlogist (disc.) 11:55, 17 nov 2013 (CET)


Proposta d'esborrament[modifica]

Aquest article es va sotmetre a una proposta d'esborrament. El resultat es pot consultar aquí: Viquipèdia:Esborrar pàgines/Historial/2013/11#Bikimel. --Judesba (digues...) 07:06, 16 nov 2013 (CET)