Discussió:BitTorrent

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

He traslladat aquest text afegit a l'article perquè són recomanacions personals i està redactat d'una manera impròpia. Ho deixo aquí per si es pot aprofitar alguna cosa:

Coses sobre el torrent

Primer de tot:

1. Tot aquest sistema de programes funciona sempre i quan es tinguin els ports exigits obert i cap sistema Firewall, o en tot cas, tenir un sistema Firewall configurable a deixar accedir a als ports que li indiquis. Jo recomano no tenir Firewall activat, ja que am un bon antivirus hi ha prou.

2. Hi ha varis programes per a descarreguar arxius .torrent. Azureus, BitComet, BitLord, Bittorrent, Bittornado, etc... Jo recomano els + facils i rapids.


El primer que hem de saber fer és obrir els ports al nostre ordinador, sense això no es podra fer res, o, si mes no, farà que vagi molt mes lent.

Des de http://azureus.sourceforge.net/ es baixa la última versió d’azureus. Aquest programa necesita Java, si no el teniu, feu ús d’aquest link per descargar-lo: http://java.com/es/download/manual.jsp . Un cop el tingueu instal·lat, hi ha un assistent de configuacaio molt senzill on en l’apartat de ports haureu de posar 6881 i tenir, per suposat, el port esmentat obert.

Un cop instal·lat, es necesiten pagines des d’on descarregar torrents i aixi fer us del programa. Algunes pagines on podeu mirar son:

www.emwreloaded.com

www.pctorrent.com

www.mininova.org ( aquesta pagina es més internacional i la millor)

tambe al google, posan torrent descargar i el que busquis tambe es pot trobar.

La que mes faig servir es mininova.

Un cop es tingui experiencia amb l’Azureus, recomano usar el BitComet (www.bitcomet.com) ja que es molt més ràpid.

Aquest exigeix tenir els ports del 6881 al 6889 ( al gust de l’usuari) oberts i tenir-ho axi configurat. Tambe es pot usar el BitComet des del principi.

--Gpatgn 20:28, 18 abr 2006 (UTC)