Discussió:Bitlles

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Com diu el GDLC i em va comentar un jugador federat, el mot Bitlles [1] es refereix a les bitlles catalanes, on no caldria posar el mot catalanes quan parlem en català, ja que el que la Viquipèdia es refereix com a bitlles és el Bowling [2], paraula d'origen anglosaxó acceptada en el nostre vocabulari per referir-se a les bitlles dels estats units. Si ningú més ho discuteix, d'aquí uns dies faré els canvis pertinents. --Cortsenc 20:57, 22 ago 2007 (CEST)

No acabo d'entendre la proposta. Si proposes reanomenar bitlles catalanes com a bitlles, com anomenaràs l'article genèric que ara s'anomena bitlles i que parla de totes les modalitats?--Pere prlpz 21:04, 22 ago 2007 (CEST)
El tema bowling fa referència només a les bitlles americanes, crec, no em sembla que es pugui associar al bolo leonés i d'altres.--Felato 21:19, 22 ago 2007 (CEST)
Teniu raó, m'he equivocat en la meva apreciació. Suposo que en el cas de que hi hagués més informació de totes les modalitats, l'article Bitlles hauria de referir-se només a les catalanes i posar un Vegeu també a les altres Bitlles que existeixen al món. Però ara això no te sentit. --Cortsenc 14:02, 23 ago 2007 (CEST)
Totes les apreciacions són benvingudes i tractar d'arribar al millor acord possible.--Felato 20:04, 23 ago 2007 (CEST)