Discussió:Califòrnia

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Creem un msg: amb els estats nordamericans? Llull 21:06 28 mai, 2004 (UTC)

Ja hi havia pensat, pero em feia mandra posar-m'hi ;-) Suposo que podriem adaptar el de la versio anglesa. Per cert, com es que hem canviat el look de la wikipedia - ara es diferent del de la versio en angles. Es bonic, pero troba que costa mes de distingir els enllassos del text. Xevi 21:29 28 mai, 2004 (UTC)

Image:California state seal.png[modifica]

Hola, esta imagen parece ser una violación de copyright y puede que pronto se borre de Commons:Portada. Gracias. Commons:User:Angr 20:48, 7 jun 2006 (UTC)

etimologia[modifica]

No crec que sigui adeqüada la introducció d'aquesta definició etimològica al no ser l'única que es coneix. De fet, la més corrent que li atorga un origen català diu que és una "terra de calç i de forns": "Cal i forn" "-ia". El sufix -ia, com és ben sabut, indica "terra de..." (Tailàndia, Islàndia, Australia...), i sembla ser que en aquelles èpoques en que els catalans eren per allà es produïa bastant d'aquest mineral.

De totes maneres, no fan referència a un orígen català les principals definicions que circulen oficialment sobre l'origen del nom ( si ja l'utilitzaven els indígenes, si surt citat en un llibre d'un explorador espanyol...), i afirmar una teoria com la que hi ha en aquest article em sembla bastant agosarat.maqroll 13:31, 8 març 2007 (CET)[respon]