Discussió:Can Deu (masia a Sabadell)

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

En referència a l'article sobre la masia de Can Deu de Sabadell hi ha alguns aclariments que cal fer al text:

- La masia de Can Deu actualment pertany a la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, però aquesta no pertany a BBVA. L'única relació entre ambdues entitats és que BBVA és patrocinador d'algunes activitats que s'hi desenvolupen.

- L'any 2000 es va actualitzar el Museu de les eines del Camp. Actualment la masia és la seu del Museu de la Vida al Camp, que inclou l'exposició d'eines dedicades als conreus del blat, la vinya i l'olivera i les estances moblades i amb els estris de la vida quotidiana del món rural tradicional. També hi ha un Centre d'Activitats Ambientals i una finca de 86 Ha, majoritàriament de bosc i que funciona com a un parc públic. Tots tres equipaments (el Museu, el centre d'activitats ambientals i el bosc) conformen l'Espai Natura Fundació Sabadell 1859.

- El Blasó o escut d'armes que es trobava a la casa pairal dels Amat de Palou on ara hi ha la Plaça major de Sabadell, va ser rescatat i es troba exposat al passadís d'accés a la sala del blat del museu, no pas a la dovella central del pis.

- Es pot trobar més informació a la pàgina de l'Espai Natura Sabadell (WWW.espainaturasabadell.cat El correu de contacte és espainatura@fundaciosabadell.cat

Hilari Teixidó Espai Natura Sabadell

Et convidem, doncs, a millorar l'article tu mateix, sempre recolzant la informació amb les fonts adequades. Gràcies!!--Arnaugir (discussió) 12:50, 17 març 2015 (CET)[respon]