Discussió:Carles Rebassa i Giménez

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

No entenc perquè s'ha tret el link a la notícia del diari, que era la única font totalment independent que justificava la rellevància del personatge. Suposo que és un error i la torno a posar, aprofitant per donar-li el format de nota. Si no és un error, ja ho discutirem aquí.--Pere prlpz 14:22, 14 febr 2007 (CET)

L'havia tret perquè en general no sóc partidari que els enllaços externs siguin notícies de diari on es promociona l'autor. En canvi no ho veig malament si es posa com a referència per tal de justificar el premi, però en tot cas, preferiria si existeix una pàgina del premi (pàgina oficial?) on aparegui el nom del premiat que no pas, insisteixo, una notícia del diari.--Xtv (que dius que què?) 14:27, 14 febr 2007 (CET)
Les notícies del diari són entre les fonts més independents que es pot trobar, i a més, recolzen la rellevància del fet que hi expliquen. En aquest cas, estaria bé posar la pàgina oficial del premi (miraré si la trobo), si bé la pàgina oficial demostra poc (només qui els ha guanyat) perquè els premis no rellevants també tenen pàgina oficial, però no surten al diari (i a la discussió d'esborrat d'aquest article s'havia qüestionat la rellevància d'aquest premi). Amb el que sí que estic d'acord és amb que està millor com a referència que com a enllaç extern.--Pere prlpz 15:38, 14 febr 2007 (CET)

Tot el darrer paràgraf s'hauria de treure, la viquipèdia no és el lloc per anunciar el que passarà.--Lohen11 22:26, 27 maig 2007 (CEST)[respon]

Proposta d'esborrat[modifica]

Viquipèdia:Esborrar pàgines/Historial/2007/03#Carles Rebassa