Discussió:Carrer Primer de Maig (Sitges)

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
(S'ha redirigit des de: Discussió:Carrer Primer de Maig)

Un article sobre el nom popular d'un carrer que el més popular que té és un bar?


Ara mateix no puc obrir la guia de carrers de l'icc, però segons el Google Maps, aquest carrer s'anomena del Pecat, i ve a continuació d'un carrer anomenat del Primer de Maig de 1838. S'hauria d'aclarir el nom oficial actual del carrer.--Pere prlpz 17:59, 21 ag 2007 (CEST)

Que jo sàpiga, aquest carrer es diu oficialment "Primer de Maig", si bé és conegut popularment per "carrer del Pecat". Suposo que en el Google Maps surt la definició popular perquè la gent el reconegui. Però a totes les plaques de carrer, diu "carrer del Primer de Maig". No sé si és conegut només pel bar, però és un carrer ple de bars i terrasses, a part d'alguna botiga de tant en tant. També hi ha un parell o tres de terrasses i botigues d'ambient gai. És, sobretot, un carrer per veure i deixar-se veure, que diríem, un lloc de passeig obligat a Sitges, i al vespre i a la nit, un lloc de copes i diversió. D'ambient cultural o edificis destacats, res de res. –Enric 18:19, 21 ag 2007 (CEST)
Ara sí que he pogut obrir la [guia de carrers] i ho diu com tu (tot ell carrer Primer de Mig).--Pere prlpz 21:31, 21 ag 2007 (CEST)