Discussió:Carretera de la Rabassada

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Trec la categoria de Carrers de Barcelona, ja que no és pròpiament un carrer. A més, poso Barcelona al matei nivell que Sant Cugat del Vallès --JordiTM 21:58, 15 maig 2007 (CEST)

A la categoria:Carrers de Barcelona hi ha d'altres vies (com plans i places) que no són estrictament carrers. Entenc que hi ha de cabre totes les vies que surten al nomenclàtor de carrers de Barcelona, com les carreteres. I pel fet de posar a diferent nivell Barcelona que Sant Cugat, cal posar les categories més concretes que es pugui: com que Categoria:Carrers de Sant Cugat del Vallès no existeix, hi poso Categoria:Sant Cugat del Vallès, i si aquesta no existís hi posaria Categoria:Vallès Occidental, però això no faria pas que per posar-les al mateix nivell hi posés la categoria:Barcelonès.--Pere prlpz 21:02, 16 maig 2007 (CEST)

Bé, ni idea. Sóc nou i no sé encara com van aquestes coses. Com es fa per poder contestar a la persones en concret a la discussió? --JordiTM 21:22, 16 maig 2007 (CEST)

Si vols contestar a la persona en concret, clica sobre el nom i aniràs a parar la seva plana d'usuari. Aleshores cliques la pestanya discussió i cliques edita o +. Alguns usuaris ho facil·liten posant un enllaç a la discussió a la signatura. D'altra banda, si la resposta és sobre una qüestió començada en un la discussió d'un article, és millor respondre a la discussió del mateix article, perquè la puguin seguir tots els usuaris interessats en l'article. Per assabentar-te d'aquestes respostes, fes servir la llista de seguiment.--Pere prlpz 21:45, 16 maig 2007 (CEST)
No sé si el que t'he respost és el que preguntaves, perquè ara veig que abans m'has escrit a la meva pàgina de discussió per un altre tema, de manera que el que t'he explicat ja ho saps.--Pere prlpz 21:48, 16 maig 2007 (CEST)

Topònim[modifica]

Com podeu veure he afegit una informació sobre el topònim correcte de la carretera (segons la Diputació de Barcelona). Ara em pregunto si com a conseqüència no caldria reanomenar l'article Carretera de la Rabassada i deixar Carretera de l'Arrabassada com a redirect – o ho deixem tal com està ara perquè Carretera de l'Arrabassada és el nom popularment més conegut? ––Cap Quadrat [...] 10:29, 23 maig 2007 (CEST)

Seguiu VP:AP precís, concís, reconegut, fàcil de trobar. A mi em sembla que BP-1417 no és precisament la forma comuna de referir-se a aquesta via (a no ser que siguis un funcionari de la Direcció General de Transports i Mobilitat de la "Gene"). Bestiasonica: enraonem? 17:48, 6 oct 2014 (CEST)
Tenint en compte que són sinònims, que el nom original de l'article era carretera de l'Arrabassada, i que el nom actual BP-1417 (canviat sense discussió) no és millor que l'original (més aviat al contrari, com diu en Bestiasonica), d'acord a tornar al nom original, amb la forma ortogràfica que tingui referències.--Pere prlpz (disc.) 18:32, 6 oct 2014 (CEST)
Sembla que l'ICGC ha normalitzat el topònim com la Rabassada (http://www.icc.cat/vissir3/index.html?p3vD9VjWP) a mi no em sembla descabellat fer servir el seu criteri per a anomenar la pàgina. No se que en pensa en Cap Quadrat però la seva intervenció fa set anys sembla que anava en aquest sentit. Bestiasonica: enraonem? 19:01, 6 oct 2014 (CEST)
Això és exactament el que pensava (fa set anys …) --Cap Quadrat [...] 21:41, 18 des 2014 (CET)
Jo també voto per Rabassada. --SMP​ (+ disc. xat) 12:06, 21 gen 2015 (CET)
D'acord amb vosaltres, però cal un administrador per fer el canvi perquè carretera de la Rabassada té historial. @SMP, Bestiasonica: Us en voleu cuidar vosaltres que heu participat a la discussió o ho hem de demanar a VP:PA?--Pere prlpz (disc.) 17:06, 21 gen 2015 (CET)
Fet Fet!. Per cert, el ping aquest no ha funcionat, no m'ha avisat de res. --SMP​ (+ disc. xat) 20:48, 29 gen 2015 (CET)

Comentari[modifica]

Bona tarda,

No sóc editor i deixo al vostre criteri com procedir, però l'enllaç de la foto inferior dreta és incorrecte: apunta a un coll del Vallespir, no pas de la Serra de Collserola prop de Barcelona!!! ====================el comentari anterior sense signar és fet per 81.184.182.183 (disc.contr.)

@81.184.182.183: Gràcies. De moment he canviat l'enllaç a Coll de l'Erola (serra de Collserola), aviam si algú crea l'article.--Arnaugir (discussió) 18:38, 21 maig 2018 (CEST)