Discussió:Cati Plana i Cerdà

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Caldria reanomenar la pàgina (no me'n recorde com se fa), i posar l'accent obert a la "a" del segon cognom, o sia reanomenar la pàgina a "Cati Plana Cerdà", siusplau! el comentari anterior sense signar és fet per [[Usuari:{{{1}}}|{{{1}}}]] ([[Usuari Discussió:{{{1}}}|disc.]] • [[Especial:Contribucions/{{{1}}}|contr.]])

Fet Fet! per Pere prlpz. Pau Cabot · Discussió 08:37, 29 ago 2018 (CEST)

Referències a la Viquipèdia[modifica]

Les Viquipèdies no són fonts fiables. Un article de la Viquipèdia en anglès no serveix com a referència. Si l'article anglès té referències, pot ser que les referències d'aquell article siguin útils aquí.--Pere prlpz (disc.) 15:55, 9 nov 2019 (CET)

@Fèlix Gener: Em temo que el que estàs fent amb les referències sembla una estratègia per assegurar que no es trobin les fonts fiables i que s'esborri l'article. Ara hi ha moltes referències que són blocs i altres fonts no fiables, fonts pròpies i fonts que ni esmenten la Cati Plana. Amb això, qualsevol que s'ho miri i no es repassi exhaustivament totes les referències no trobarà les fonts fiables que sí que li donen cobertura. Una cosa és posar un registre o una font pròpia per referenciar algun fet no controvertit, que pot ser útil, però amagar les fonts fiables independents que li donen cobertura (si és que n'hi ha) entremig de les que no hi haurien de ser no pot ser bo.--Pere prlpz (disc.) 16:22, 9 nov 2019 (CET)

Sobre les referències[modifica]

Gràcies, @Pere_prlpz. https://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:Pere_prlpz. En primer lloc, t'agraeixo els teus comentaris. Estic intentant millorar l'article sobre Cati Plana i potser sense saber-.ho he fet coses malament. Tinc un dubte: quines són les referències poc fiables i quines sí? I una altra cosa, em pots concretar quines referències fiables he eliminat? Si em pots ajudar... Mil gràcies. Fèlix Gener.