Discussió:Cingles de Bertí

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Al Llibre d'estil de la Viquipèdia, a Viquipèdia:Enllaços externs, es pot llegir: Què s'hauria d'enllaçar, i a continuació diu: Els webs oficials d'organitzacions, persones o altres entitats, si existeixen, s'haurien d'enllaçar a l'article corresponent.
Els webs que s'han citat en el text de l'article o que s'han utilitzat com a referència. L'honradesa intel·lectual requereix que qualsevol font utilitzada com a referència sigui citada, com a enllaç extern en cas de webs. No fer-ho és plagi.
Un article sobre un llibre, una cançó, un lloc web, una publicació, etc, hauria d'enllaçar amb el web que tracta el mateix tema.
En articles amb múltiples «punts de vista», s'haurien d'incloure enllaços a cada d'un d'ells de forma equilibrada, informant el lector de quin és el punt de vista de cada enllaç.
Llocs web amb contingut significatiu i rellevant que no es pot incloure en l'article, com ara textos bibliogràfics o imatges. Altres continguts complementaris s'haurien d'incloure a la Viquipèdia i l'enllaç seria la referència.
Entenc, per tot això, que l'enllaç amb l'Institut Cartogràfic de Catalunya supera l'abast d'una mera referència, i cal que sigui un enllaç extern, amb les característiques definides, i consensuades, en el mateix llibre d'estil de la viquipèdia. D'altra banda, les Fontetes han estat incloses en el cos de l'article. No cal, per tant, de fer-ne un esment a part.--Claudefà (Discussió) (disc.) 11:20, 3 oct 2010 (CEST)[respon]