Discussió:Cometa

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Alguns comentaris.

Crec que l'article hauria de començar, abans que res, amb una petita definició.

a part, hi ha un parell de coses que no em queden clares.

En parlar d'anècdotes, es parla de l'emperador Vespasià i:

Quan els metges el van reprendre perquè trobant-se greument malalt despatxava els assumptes d'estat els va respondre: És necessari que un emperador sal de peu.

Què vol dir això de sal de peu? És un error o alguna cosa fosca dialectal?

I l'obra de Joseph Lalande que deia que es deia Réflexions sud els comètes l'he transformada en Réflexions sur les comètes per què l'altre títol em sonava a error tipogràfic.

--Viktor 18:59 18 jul, 2005 (UTC)

M'ha costat trobar-ho perquè no té interwikis, però és una mala traducció de es:Influencia cultural de los cometas--Pere prlpz 14:41, 19 set 2006 (UTC)

Són cossos sòlids molt semblants als asteroides però amb distinta composició. M... Distinta amb català no se si és correcte, però queda fatal. JO de tu ho canviaba! Es un consellet!

El xoc dels fotons que rep el cometa com una pluja, a banda de calor, aporten llum, sent visible en exercir el cometa de pantalla.[modifica]

No entenc què vol dir "El xoc dels fotons que rep el cometa com una pluja, a banda de calor, aporten llum, sent visible en exercir el cometa de pantalla." Si el que pretén és explicar perquè són visibles la cabellera i la cua, no va gaire ben encaminat. Jo trauria la frase.--213.98.197.9 (discussió) 11:33, 21 ago 2013 (CEST)[respon]